ΝΤΑΧΑΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Ενώ οι όμοροι δήμοι ανακοινώνουν τους κλιματιζόμενους χώρους που θα είναι διαθέσιμοι ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών τις επόμενες μέρες, στον δήμο Ηρακλείου αδυνατούν για ακόμα μία χρονιά να λύσουν το πρόβλημα του κλιματισμού, με αποτέλεσμα η κατάσταση στα γραφεία του δημαρχείου να είναι αφόρητη.

Η αδυναμία επίλυσης του επί σειράς ετών προβλήματος, οφείλεται στο οικονομικό, καθώς όπως έχει ακουστεί το κόστος επισκευής του κεντρικού συστήματος ανέρχεται γύρω στα 300.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω την εντύπωση ότι με αυτά τα χρήματα και με την βοήθεια του αντιδημάρχου Κου Μοσχονά θα μπορούσε ο δήμος να χτίσει ένα ακόμα δημαρχείο, αν και μου ακούγεται πολύ περίεργο να μην είχε γίνει εξ αρχής πρόβλεψη για ένα κτίριο γυάλινο που τα παράθυρα δεν ανοίγουν, που κλιματίζεται μόνο κεντρικά, και το κόστος σε περίπτωση βλάβης να είναι υπέρογκο.

Και τώρα τι γίνεται?
Μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση?

Ο Γεωργόπουλος έβγαλε όλη την τετραετία χωρίς κλιματισμό στον δήμο, και από το blog τον κράξαμε, το ίδιο θα γίνει και με την παρούσα δημοτική αρχή.

Η πρόταση για το σωματείο εργαζομένων είναι η ίδια όπως και τις προηγούμενες χρονιές…

Να καλύψει τους εργαζόμενους και να μην επιτρέψει κανένας υπάλληλος να πάει στο γραφείο του εφόσον δεν κλιματίζεται, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, ας κάθονται στα καφέ που είναι στο ισόγειο του δημαρχείου μέχρι να τελειώσει η βάρδια τους, ή να απαιτήσει το σωματείο εργαζομένων να διακοπεί ο κλιματισμός στα γραφεία των αντιδημάρχων και του δημάρχου που κλιματίζονται κανονικά, ώστε να αντιληφθούν τις αφόρητες συνθήκες που δημιουργούνται στο κτίριο χωρίς κλιματισμό.