ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Κυκλοφορεί πολύ τελευταία ότι «ψήνεται» νέα παράταξη με επικεφαλής την Δ. Αϊβαζίδου.
Ενδεχομένως να έχει η Κα Αϊβαζίδου κάποιον άσσο στο μανίκι που έχει να κάνει με την στήριξη της Ν.Δ. (Δε γνωρίζω κάτι, υποθέτω) από την άλλη φιλόδοξη γυναίκα φαίνεται και όπως κάθε άνθρωπος δικαιούται να ελπίζει σε ένα όνειρο.

Θα σκέφτηκε η Κα Δέσποινα εδώ βγήκε ο Παντελής, γιατί να μη βγω και εγώ με καμιά καραμπόλα?
Επίσης μπορεί να σκέφτηκε και το άλλο, ο Βλαντής με μια παράταξη δυναμικής 1400 ψήφων, και αυτή κουτσή έκανε την συνεργασία με τον Βλασσόπουλο και έγινε διοίκηση, λύνει και δένει, πριν κάνει ο δήμαρχος οτιδήποτε πρέπει να ρωτήσει το Βλαντή… του κερατά δε θα μαζευτούν 1000 ψηφαλάκια και μια παρόμοια ευκαιρία?

Πολύ ωραία!
Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια στο Ηράκλειο που όλοι τελικά θέλουν να γίνουν δήμαρχοι.
Πως θα χωρέσετε όλοι ρε παιδιά?
Δε βλέπετε τον Μαστοράκο, δε λέει να αποσυρθεί…

Την περασμένη Τετάρτη έγραψα ένα κείμενο για όλους τους γραφικούς εραστές της καρέκλας του δημάρχου. Φανταστείτε πόσο αστείο μου ακούστηκε αυτή η φήμη.
Αναρωτιέμαι, αν η Κα Δέσποινα προσεγγίσει για βοήθεια τον Μαστοράκο, ο οποίος όπως ακούγετε «βοηθάει» όσο μπορεί την νυν δημοτική αρχή, τι θα επιλέξει ο πρώην δήμαρχος, αν δε σκοπεύει να διεκδικήσει για ακόμα μια φορά την ψήφο των Ηρακλειωτών για δήμαρχος.

Το έχουμε δει και στο παρελθόν, αλλά μετά από τις αποτυχημένες απόπειρες για εκλογή κάποιων θα δούμε πράγματα και θάματα. Συνεργασίες απίστευτες, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη ενός στόχου, ενδεχομένως να δούμε να συμφιλιώνονται πολιτικά «ορκισμένοι εχθροί» για να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Και όλα τα παραπάνω υποτίθεται για το καλό μας… και όχι για το καπρίτσιο κάποιων που αδημονούν για τους τίτλους.

Θα επιμείνω για ακόμα μια φορά, ξαναζεσταμένο φαγητό είναι διαφορετικό από το φρεσκομαγειρεμένο, δυστυχώς αυτό αποδείχθηκε από την τελευταία εμπειρία στον δήμο μας, με την ΑΚΕΠ που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές σαν εναλλακτική λύση, αλλά με τα μέχρι τώρα δείγματα διοίκησης ίδια γεύση.

Αναδείξτε ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, μόνο έτσι θα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα είναι καλύτερο από το βάλτωμα των τελευταίων 15 χρόνων.