WI-FI ΦΑΝΤΑΣΜΑ


Μια ακόμα αμαρτωλή ιστορία στον δήμο μας είναι το WI-FI φάντασμα το οποίο παραδόθηκε κανονικά όπως λένε, έχουν πέσει οι αντίστοιχες υπογραφές από εκείνους που το παρέλαβαν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και γιατί δε λειτουργεί.

Πρέπει να σημειώσω ότι η εγκεκριμένη μελέτη για την ένταξη στο πρόγραμμα «Δράσεις Προώθησης Ευρυζωνικότητας Μέσω Καινοτόμων Υπηρεσιών στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής" με κωδικό MIS 296165» δεν αφορά μόνο την δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στην κεντρική πλατεία, αλλά σε 4 πλατείες του δήμου, και μάλιστα η πρόβλεψη αφορά την πρόσβαση σε 45.000 πολίτες!!!!!!

Το κόστος που διατέθηκε για αυτό το έργο ήταν 163,149.13 ευρώ, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε κανένας δημότης του δήμου μας δε το απολαμβάνει, γιατί πολύ απλά κάτι δε πάει καλά και δε λειτουργεί, ούτε καν στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι σε δήμους που έχουν μπει στο πρόγραμμα και ελέγχονται τα αποτελέσματα του έργου, ο δήμος μας αργά ή γρήγορα θα βρεθεί υπόλογος για την μη λειτουργία του έργου, και το χειρότερο, θα πρέπει να επιστρέψει το ποσό των 163,149.13 ευρώ.

Ποιος υπέγραψε για την παραλαβή ενός έργου που δεν λειτουργεί?
Ποιος θα πληρώσει τα 163,149.13 ευρώ όταν θα ζητηθούν από τον δήμο μας?

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf την απόφαση για την ένταξη του δήμου μας στο πρόγραμμα «Δράσεις Προώθησης Ευρυζωνικότητας Μέσω Καινοτόμων Υπηρεσιών στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής" με κωδικό MIS 296165»