ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

Κάντε κλικ στην εικόνα να την δείτε σε μεγάλη ανάλυση

Σχόλια

 1. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΛΕΞΙΚΟ

  Οι μεγάλοι προπαγανδιστές έλεγαν ότι αν έχουν στη δικαιοδοσία τους το λεξικό για να ορίζουν τη σημασία των λέξεων, τότε δεν χρειάζονταν τίποτα άλλο, διότι θα κρατούσαν τους ανθρώπους φυλακισμένους μέσα στο ίδιο τους το μυαλό. Στη σημερινή εποχή της υπερ-πληροφόρησης οι άνθρωποι χρειάζονται ιδιαίτερα κριτική ικανότητα για να αποφεύγουν την παραπληροφόρηση, και να έχουν τη δική τους γνώμη.

  Για παράδειγμα

  • Πολλές χώρες που είχαν ένα κόμμα στο πολιτικό τους σύστημα και δεν είχαν άλλη εναλλακτική λύση ονομάζονταν Λαϊκές Δημοκρατίες.
  • Πολλές χώρες ονομάζονταν δορυφόροι ( κάτι ουδέτερο , δορυφόροι είναι αυτοί που εκτοξεύτηκαν και περιστρέφονται γύρω από τη γη και μαζεύουν επιστημονικά στοιχεία ) ενώ ήταν αποικίες.
  • Πολλές χώρες ονομάζονται Δημοκρατίες με ελεύθερη οικονομία και ελεύθερο ανταγωνισμό ενώ είναι φεουδαρχίες των οικονομικά ισχυρών.
  Κλπ.
  Τέτοια κυκλοφορούν πολλά στα γνωστά ΜΜΕ που χρησιμοποιούνται από ορισμένους για να μην λένε τίποτα ή να κατευθύνουν τα θέματα εκεί που τα θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

  μήπως το μικρό του αρχίζει από Ν. και το επώνυμο του από Μ.?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι ρουκέτα ήταν αυτή που πέταξε ο Κουτρούλης για τον Μαστοράκο χθες στο δημοτικό συμβούλιο ?!

  ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ ξέρω ένα Δήμαρχο που πήρε ένα γενικό και τον έκανε Δήμαρχο, πήρε έναν που έκανε χρέος Τμηματάρχη Δ.Ε. και τον έκανε Διευθυντή.
  Ξέρω ακόμη ότι έχει ένα μάνατζερ πρώην Δήμαρχο και έχει για πρώτη φορά ο Δήμος μας και Υποδήμαρχο

  μόνιμος Υπάλληλος του 3ου ορόφου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλά άστον τον Βλασσόπουλο τελειωμένος είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 5 Απριλίου 2012 3:50 μ.μ.

  Μπράβο φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τον Βλασσόπουλο πως τον κατατάσσεις,Υποδήμαρχο ή Τμηματάρχη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κλητήρα όπως τον αποκαλούσε ο ψηλός προεκλογικά, και ο βλασο τον κάλυψε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ένα από τα ψευδή και παραπλανητικά που ανεβάζει ως έργο ο θίασος του MEGA μαζί με διάφορους πολιτικούς είναι ότι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί με το κόψιμο μισθών και συντάξεων . Όλοι γνωρίζουν ότι ακόμη και αν αποφάσιζαν όλοι οι Έλληνες να δουλεύουν εντελώς τζάμπα, με μηδέν δηλαδή αμοιβή, πάλι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι αμοιβές είναι πολύ μικρό ποσοστό του κόστους των παραγομένων προϊόντων . Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόστους παραγωγής είναι άλλα πράγματα , που δεν θέλουν να τα θίξουν, και τα κρύβουν. Πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουν δραστικά οι πολιτικές πρακτικές και να ανανεωθεί ανάλογα το πολιτικό προσωπικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου