ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Από τον Οκτώβριο του 2012 στον δήμο Ηρακλείου λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης αιτημάτων με σκοπό την εξασφάλιση της καλύτερης λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 2437 αιτήματα δημοτών.

Καλέστε στο 15277
Όλα τα τηλεφωνικά αιτήματα καταχωρούνται από τους υπαλλήλους τους δήμου στο σύστημα. Κατά την διαδικασία καταγραφής, σας δίνεται ο αριθμός του αιτήματός σας έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα, άμεσης ενημέρωσης για την εξέλιξη του.

Σύντομα θα έχετε την δυνατότητα να καταχωρείτε το αίτημα σας διαδικτυακά
Στην νέα ιστοσελίδα του δήμου αφού δημιουργήσετε τον προσωπικό λογαριασμό σας θα μπορείτε να καταχωρείτε τα αίτημά σας καθημερινά όλο το 24ωρο και να παρακολουθείτε τα στάδια επίλυσής από το λογαριασμό σας σε πραγματικό χρόνο.

Στείλτε ένα αίτημα μέσω Fax
Μπορείτε να καταχωρήσετε ένα νέο αίτημα μέσω Fax. Στείλτε το αίτημα σας στο 210 2716637 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, το είδος του αιτήματος και τη διεύθυνση που βρίσκεται το προς επίλυση θέμα και αυτό θα καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης αιτημάτων.

Επίσκεψη στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη
Αν προτιμάτε μπορείτε να επισκεφτείτε το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Δίπλα από τα ΚΕΠ) και να καταθέσετε στους υπαλλήλους του γραφείου το αίτημά σας. Το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 15:00.

Από την σελίδα του Δήμου στο facebook