ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ

Προβλήματα που παρατηρούνται με τον ηλεκτροφωτισμό σε διάφορα σημεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έθεσαν προς τη Δημοτική Αρχή Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης στο ξεκίνημα πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο ειδικά, ο κ. Κυριάκος Κουτρούλης, η κα Ειρήνη Κατσινοπουλου και ο κ. Περικλής Περδικάρης μετέφεραν τα παράπονα κατοίκων που βλέπουν τους δρόμους και τις γειτονιές τους σκοτεινές και κατήγγειλαν πως ο φωτισμός της πόλης δεν είναι αυτός που πρέπει, κάτι που δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Τέθηκε ακόμα το θέμα της καθυστερημένης προμήθειας από το Δήμο λαμπτήρων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης, απάντησε πως τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει και νυχτερινή βάρδια των ηλεκτρολόγων του Δήμου που προχωρούν σε αποκαταστάσεις των βλαβών που παρουσιάζονται. Μάλιστα ενημέρωσε και για την πορεία της αποκατάστασης σε διάφορους δρόμους που ανέφεραν οι Σύμβουλοι. Πάντως σημείωσε πως σε κάποια σημεία υπάρχουν και δολιοφθορές από αγνώστους που είτε προκαλούν φθορές είτε κλείνουν τους διακόπτες!

Από το www.xtypos.gr