ΦΟΡΤΩΣΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ξέσπασε κάτοικος του Παλαιού Ηρακλείου λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην αποκομιδή των κάδων σκουπιδιών στο δρόμο του από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Ο κ. Αθανάσιος Κελμάγερ, που κατοικεί στην οδό Λευκωσίας, πήρε δύο μικρούς κάδους γεμάτους απορρίμματα που ήταν μπροστά στο σπίτι του τους φόρτωσε στο αυτοκίνητο του και τους έφερε στο Δημαρχείο της πόλης.

Αφού τους έβγαλε από το αυτοκίνητο τους οδήγησε στο γραφείο του Δημάρχου, κ. Παντελή Βλασσόπουλου (που απουσίαζε εκείνη την ώρα) και τους άφησε έξω από την πόρτα του γραφείου.“Είναι απαράδεκτο να καλούμαι να πληρώσω 625 ευρώ τέλη το δίμηνο και να μην μου μαζεύουν τα σκουπίδια” είπε ο κ. Κελμάγερ στον Χ-τύπο.

Ο κάτοικος συναντήθηκε έξω από το γραφείο Δημάρχου με τον (καινούργιο) Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κ. Πασχάλη Γονατά στον οποίο κατέθεσε τα παράπονα του για την κατάσταση που επικρατεί εν γένει στον τομέα της καθαριότητας. Ο κ. Γονατάς του είπε πως το όχημα του Δήμου που μπαίνει στους μικρούς δρόμους για αποκομιδή των κάδων είχε μηχανολογικό πρόβλημα και για αυτό υπήρξε η καθυστέρηση στη γειτονιά του.


Από το www.xtypos.gr