ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ (video) ΑΠΟ ΤΟ ZONEWS.GR

Στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Μαστοράκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Μάλιστα ερωτηθείς σχετικά ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου ξεκαθάρισε ότι «θα πάμε μέχρι τις εκλογές», μια απάντηση που έδωσε προφανώς σε σχέση με αυτά που είχαν γίνει το 2010, όπου και τότε είχε εξαγγείλει αρχικά την κάθοδό του, αλλά τελικά συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Ν.Σπυρόπουλου.

Ο Γ.Μαστοράκος απάντησε σε ερωτήματα που ενδεχομένως όπως είπε να έχουν κάποιοι για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές. Όπως είπε χαρακτηριστικά κάποιοι μπορεί να πουν κακοπροαίρετα ότι έδωσε ότι είχε να δώσει στην πόλη. Όπως είπε ο ίδιος «νοιώθω σαν να ξεκινάω σήμερα, η διάθεσή μου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί οι συνθήκες τώρα είναι πολύ πιο δύσκολες».

Επίσης υπογράμμισε ότι η κάθοδος του στις εκλογές δεν έχει σχέση με το κεντρικό πολιτικό σκηνικό, «δεν κατεβαίνω υποψήφιος κόμματος» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι «δεν κατεβαίνω για να κάνω ζημιά σε κανέναν άλλο».

Επίσης είπε πως «ότι έγινε στο Ηράκλειο έχει γίνει επί δικής μας θητείας» υποστηρίζοντας μάλιστα πως στη δική του θητεία το οικονομικό ισοζύγιο ήταν χειρότερο τότε, απ’ ότι τώρα, αναφερόμενος στην πολύ μεγάλη μείωση του κόστους της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπάρχει τώρα, καθώς και στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων από τη κεντρική διοίκηση.

Σχετικά με το τοπικό πολιτικό σκηνικό και αναφερόμενος σε συνεργασίες τόνισε πως «η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή» ενώ χαρακτήρισε τη θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής αποτυχημένη.