ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

Με μια ανανεωμένη ομάδα, που απαρτίζει το ψηφοδέλτιό του, κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Μαστοράκος. Ο κ. Μαστοράκος, καλεσμένος στον Επικοινωνία και τιςΔημοτικές Διαπλοκές, μίλησε για τους συνεργάτες με τους οποίους φιλοδοξεί να διεκδικήσει το Δήμο: σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο της πόλης, το μεγαλύτερο ποσοστό του ψηφοδελτίου αποτελούν νέοι στα κοινά και άφθαρτοι πολίτες. Μάλιστα, 20 υποψήφιοι είναι στην ηλικιακή ζώνη των 24 με 35 ετών.

«Στόχος μας να συνδυάσουμε με την εμπειρία με την φρεσκάδα», σχολίασε ο κ. Μαστοράκος.

Για την δική του υποψηφιότητα, ο πρώην δήμαρχος δήλωσε προσβεβλημένος από επιχειρήματα που τον θέλουν να έχει εξαντλήσει δυνατότητες και προσφορά στα δεκάξι χρόνια της δημαρχιακής του θητείας: «Έχω ακόμα πολλά να δώσω και σε ενέργεια και σε έργο».

«Λίγα έγιναν μετά την αποχώρησή μας», συνέχισε ο κ. Μαστοράκος, ενώ συμπλήρωσε: «με την κατάλληλη προετοιμασία και διεκδίκηση θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάποια έργα στην πόλη».

Ο επικεφαλής της ΔΑΣΗ έκλεισε με μήνυμα προς τους ψηφοφόρους: «Οι εκλογές είναι κρίσιμες. Έρχεται μια πενταετής θητεία με ειδικές συνθήκες. Χρειάζεται καλό αυτοκίνητο, με καλό οδηγό».

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Από www.e-irakleio.gr\

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον/την αγαπητό/αγαπητή αναγνώστη/στρια