ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΆΝΩ ΨΑΛΙΔΙ

Την πορεία των εργασιών της ανέγερσης του νέου δημοτικού παιδικού σταθμού στο Άνω Ψαλίδι (επί των οδών Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς) επιθεώρησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος. Ο δήμαρχος διαπίστωσε τον ικανοποιητικό ρυθμό με τον οποίο ολοκληρώνεται το έργο (σχετικές φωτό), το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο προς το τέλος του 2015. «Με την ανέγερση του νέου παιδικού σταθμού ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα μπορέσει να καλύψει ακόμα περισσότερους Ηρακλειώτες που ζητούν να φιλοξενήσουν τα παιδιά τους στις δημοτικές δομές, ιδιαίτερα σε μια περιοχή με αυξημένες ανάγκες όπως το Άνω Ψαλίδι», δήλωσε σχετικώς ο Νίκος Μπάμπαλος.

Θυμίζουμε, ότι το θέμα του νέου παιδικού σταθμού έχει απασχολήσει τη νέα δημοτική αρχή της πόλης, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας της. Ο δήμαρχος έχει συναντήσει την επιτροπή των κατοίκων της περιοχής, προκειμένου με διάλογο και αμοιβαίες εξηγήσεις να βρεθεί η χρυσή τομή, που θα συμβιβάσει και τη λειτουργία του παιδικού σταθμού αλλά και την εύρυθμη συνέχιση της ζωής στην εν λόγω γειτονιά. Στις ανησυχίες, που οι κάτοικοι πάγια εκφράζουν για την ανέγερση του βρεφονηπιακού σταθμού, ο κ. Μπάμπαλος απάντησε με τη ρητή δέσμευση ότι ο Δήμος προχωρά, ταυτόχρονα με την κατασκευή του κτιρίου, σε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις, που θα εξασφαλίσουν, ότι η ύπαρξη του παιδικού σταθμού, δεν θα «αναστατώσει» την περιοχή, όπως φοβούνται οι περίοικοι.

Σε αυτό το πλαίσιο, αφενός θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να μην «φορτωθεί» η γειτονιά, αφετέρου η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας θα εντατικοποιήσει τις παρεμβάσεις της στην περιοχή για να εξασφαλίσει όρους υγιεινής και καθαριότητας.


Από το www.zonews.gr

Σχόλια

 1. ΕΛΕΓΞΕΣ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ;;;
  ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α

  ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Σε αυτό το πλαίσιο, αφενός θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να μην «φορτωθεί» η γειτονιά, αφετέρου η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας θα εντατικοποιήσει τις παρεμβάσεις της στην περιοχή για να εξασφαλίσει όρους υγιεινής και καθαριότητας.»

  ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ (για να τα ξύνετε όλοι μαζί)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για να δούμε τι σοβαρές δεσμεύσεις κάνει ο Μπάμπαλος:

  http://irakleionews.blogspot.gr/2015/05/blog-post_19.html
  Λυόμενα πάνω στα πεζοδρόμια στο έργο του δήμου Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς

  http://tinypic.com/r/35k1t1j/8

  Όποιος θέλει την άπλα του και δε του φτάνει ο χώρος μπορεί να κλείνει τα πεζοδρόμια και να εγκαθιστά λυόμενα

  http://irakleionews.blogspot.gr/2015/05/blog-post_73.html
  Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς διαλυμένοι κάδοι και σκουπιδαριό μετά το πέρασμα του απορριματοφόρου εδώ υποτίθεται θα προστεθούν και τα σκουπίδια από τον τεράστιο παιδικό σταθμό που χτίζουν:

  http://tinypic.com/r/fbyuio/8

  Πάλι Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς διαλυμένος κάδος οι καινούριοι κάδοι πήγαν μέχρι Θράκης και Τζουμαγιάς κοντά στο σπίτι του Βλασσόπουλου και πιο πάνω έμεινε αυτή η κατάσταση:

  http://tinypic.com/r/2mci0ow/8

  Πιο πάνω στη Τζουμαγιάς αμέτρητοι μικροί κάδοι και κάδος για μπάζα! παρατημένος στο δρόμο

  http://tinypic.com/r/xm5x7p/8

  Μεταξύ Ματρώζου και Χρυσανθέμων η Τζουμαγιάς έχει τουλάχιστο 20 μικρούς κάδους κι άλλους τόσους το αντίστοιχο τμήμα της Ματρώζου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ

  ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;

  ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΠΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ),
  ΟΠΟΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπαμπαλάκο ξέχασες να τους πεις ότι άμα δεν έχουν παιδιά θα τους κάνεις και παιδιά :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 22 Ιουνίου 2015 - 7:08 μ.μ.:

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΗΜΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΑΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!

  ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ

  ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΙΞ!!!!!!!!!!!!

  ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

  ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΦΙΞ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ρε Μπάμπαλε δε ντράπηκες καθόλου να βγάλεις τέτοια ανακοίνωση; Με τι μούτρα θα κοιτάξεις πάλι τους κατοίκους μετά από τόσο δούλεμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλά δεν εχεις καταλάβει οτι τους περνάει για μαλάκες τους Ηρακλειώτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑς ΕΧΕΙ [ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Θα κάνει τότε νέες προσλήψεις για να καλύψει τα κενά :-)

  Αυτό φυσικά αν τελικά το κτίριο λειτουργήσει σαν παιδικός σταθμός :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΧΩΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΔΕ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Με την εκκλησία θα πέσει κι άλλο τσιμέντωμα τάχα για νηπιαγωγείο φαίνεται στο Ηράκλειο έχουμε αντιστροφή της υπογεννητικότητας και παντού τσιμεντώνει ο δήμος τάχα για τα παιδάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου