ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τη διάθεση για αμοιβαία συνεργασία, προκειμένου να στηριχτεί η τοπική αγορά του Δήμου, επιβεβαίωσαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, στην πρώτη τους συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο πριν από λίγες ημέρες.

Μαζί με τις ευχές για μια δημιουργική πορεία, ο δήμαρχος πρότεινε ένα πλαίσιο κοινής δράσης Δήμου και Συλλόγου με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, τόσο βραχυπρόθεσμα – στην επερχόμενη περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – όσο και σε ένα διαρκές πεδίο συνεργασίας.

«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους μας, απαιτείται η συνέργια και η αλληλοβοήθεια για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Η νέα δημοτική αρχή είναι πρόθυμη και να ακούσει και να προτείνει και να υλοποιήσει παρεμβάσεις, που από κοινού θα κρίνουμε ότι συμβάλλουν στην τόνωση της αγοράς της πόλης αλλά και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στα καταστήματά σας», τόνισε ο Νίκος Μπάμπαλος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επαναλάβουν και να εντατικοποιήσουν τις μεταξύ τους επαφές για να αναπτυχθεί άμεσα το προαναφερόμενο πεδίο κοινής προσπάθειας.Από www.syneidisi.com

Σχόλια

  1. Μιλάμε άμα διαβάζει κανένας αυτές τις ανακοινώσεις νομίζει ότι ο ΒΒ θα σώσει όλη τη τοπική οικονομία και θα βγάλει και τη χώρα από το μνημόνιο!!!!!!

    Τώρα πως ο ΒΒ θα αυξήσει και τις θέσεις εργασίας αυτό πρέπει να το δούμε εκτός κι άμα δώσει κι άλλο χώρο από τη πλατεία στις καφετέριες οπότε πάρουν κι άλλες σερβιτόρες!!!!

    Προχώρα γίγαντα άλλαξέ τα όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου