ΑΚΕΠ: ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.


Πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα ζωντανή η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον κύκλο των τοποθετήσεων ξεκίνησε ο επικέφαλής της “ΑΚΕΠ” Παντελής Βλασσόπουλος και ακολούθησαν οι επικεφαλής και Σύμβουλοι όλων των Δημοτικών Παρατάξεων οι οποίοι εξειδίκευσαν τα ερωτήματα που είχαν ήδη θέσει.
Από την πλευρά της Διοίκησης κατ’ αρχήν απουσίαζε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο κ. Δημητρόπουλος παρά το γεγονός ότι το πρωϊ ήταν στο Δημαρχείο και στο παρτέρι.
Έτσι το βάρος της απάντησης έπεσε στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Φίλανδρο ο οποίος όμως δεν απάντησε στα συγκεκριμένα ερωτήματα. Την 15λεπτη ομιλία του την εξάντλησε με γενικόλογες και θεωρητικές προσεγγίσεις αρκετές από τις οποίες δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε. Βέβαια κάποια στιγμή του ξέφυγε ότι το έργο της υπογειοποίησης απαιτεί 50(!!!!!!!) χρόνια για να ολοκληρωθεί. Προσπάθησε να το ανασκευάσει αλλά ως γνωστόν “γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει”.
Ούτε ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών μπόρεσε να δώσει επαρκείς απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν τόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Α.Κ.Ε.Π.” κ. Γ. Παπαδημητρίου, όσο και ο επικεφαλής της “ΠΝΟΗΣ” κ. Κ. Κουτρούλης και η εκπρόσωπος του “ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ” κ. Δ. Καμπούρη.
Τέλος το λόγο έλαβε ο κ. Μπάμπαλος, ο οποίος επίσης επιδόθηκε σε μια γενική τοποθέτηση, χωρίς να δώσει απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα. Αδυναμία να απαντήσει ή απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου? Έκανε όμως προσωπική αναφορά και αιχμή στο Δημοτικό Σύμβουλο της “ΑΚΕΠ” κ. Γ. Κεσκινίδη, από τον οποίο μάλιστα έλαβε άμεσα απάντηση, επί προσωπικού, τόσο για τον ίδιο τον κ. Μπάμπαλο, όσο και για στελέχη της παράταξής του (λεπτομέρειες σε ιδιαίτερη ανακοίνωση).
Εν κατακλείδι άπαντήσεις στα ερωτήματα δε λάβαμε, παρότι είχαν τεθεί από εξαημέρου. Υπάρχει συνέχεια και θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις