ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ


"Λυπάμαι όταν βλέπω διοικήσεις αθλητικών σωματείων (συγκεκριμένα του ιστορικότερου της πόλης μας) να ξεχνούν το πραγματικό έργο που πρέπει να επιτελούν στην πόλη για τα παιδιά μας και να αρέσκονται σε πολιτικές προβολής των διοικούντων τους με φόντο τις προσεχείς δημοτικές εκλογές!Μάλλον λάθος δεν αρέσκονται τα ίδια σε αυτό, αλλά το κάνουν μέσω των σωματείων (συγκεκριμένου μην τα ισοπεδώνουμε όλα) οι διοικούντες!

Τα αθλητικά σωματεία της πόλης ΚΥΡΙΟΙ δεν είναι ιδιωτικό μαγαζάκι κανενός...Αλλιώς να πληρώνουν οι ίδιοι οι παράγοντες τα έξοδά τους, αν μέσω αυτών των σωματείων θέλουν να κάνουν πολιτική προς προσωπικό τους όφελος...Άλλωστε και τα ίδια τα σωματεία παίρνουν χρήματα από τους πολίτες για τις παροχές που προσφέρουν...Λυπάμαι πραγματικά!
Ο Δήμος και οι εκάστοτε διοικήσεις είναι πάντα δίπλα σε αυτά παραχορώντας δωρεάν χώρους, έξοδα λογαριασμών ΔΕΚΟ, και υπό τη νέα δημοτική αρχή και ύστερα από 15+ χρόνια και παχυλές επιχορηγήσεις προς αυτά! Κάνω έκκληση προς όλους τους κατοίκους της πόλης να ξέρουν πρώτα και να ψάχνουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τον εκάστοτε αθλητικό παραγοντα-διοικούντα και ποιες είναι οι προσωπικές του βλέψεις!
Τα αθλητικά σωματεία είναι όλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας και θα τα ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!
Λυπάμαι που στη μνήμη ενός παιδιού γίνονται μικροπολιτικές..."

Αυτό είναι το συμπέρασμα του 35χρονου δημοτικού σύμβουλου της παράταξης του Μπαμπάλου Μανώλη Κουτσογιαννάκη... μετά την απάντηση του Τυφώνα στο ανεκδιήγητο δελτίο τύπου του δήμου Ηρακλείου για λογαριασμό της παράταξης του δημάρχου... 

Το 35χρονος δεν αποτελεί υποτιμητικό χαρακτηρισμό, αλλά λύπη για να έναν νέο άνθρωπο που μπροστά στη αλήθεια και το δίκαιο, μάχεται να προστατέψει την παραταξούλα του, με αστεία επιχειρήματα. 
Για την ιστορία Μανώλη... ο πρόεδρος του Τυφώνα Ε. Νικολάου, υπήρξε συνοδοιπόρος σας στην παράταξη του Μπάμπαλου, και μάλιστα βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την εκλογή του...
Βέβαια όσο ήταν συνοδοιπόρος δεν προ τρέψατε τον κόσμο να ψάξει τι κρύβεται στο παρασκήνιο... (που έτσι και αλλιώς δεν κρύβονταν κάτι).
Ο Β. Νικολάου, συμμετείχε μεν στην εκλογή του Μπάμπαλου, αλλά με το σκεπτικό ότι θα άλλαζαν τα πράγματα (όπως υπόσχονται όλοι οι νέοι δήμαρχοι) και θα λειτουργούσε ο δήμος μας αξιοκρατικά με ίσους όρους και κανόνες για όλους.

Στην πορεία ο Νικόλαου διαπίστωσε ότι η ελπίδα των λόγων του Μπάμπαλου, ίσως και οι υποσχέσεις, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από κούφια λόγια με απώτερο σκοπό τον προσωπικό του στόχο.

(Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Βαγγέλη Νικολάου, όσα αναφέρω τα γνωρίζω από 3ους τους οποίους εμπιστεύομαι απόλυτα, και προσωπικά εκτιμώ το κουράγιο και την αέναη προσπάθεια του, όπως και άλλων παραγόντων αθλητικών σωματείων, να στηρίζουν και να λειτουργούν δομές που είναι διαθέσιμες χρόνια τώρα, για χιλιάδες Ηρακλειώτες)

Κε Κουτσογιαννάκη ο Τυφώνας είναι σωματείο της πόλης μας από το 1944, και θα παραμείνει όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα βάζουν πλάτη όπως ο Β. Νικολάου. Ο δήμος μπορεί να χρηματοδοτεί με κάποια ποσά τέτοιους συλλόγους, αλλά μέχρι εκεί.
Δε μου φαίνεσαι και πολύ αθλητικός τύπος για να έχεις περάσει ως αθλητής σε κάποιο σωματείο, ώστε να γνωρίζεις περιφερειακά, τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες, το τρέξιμο που χρειάζονται, και που συνήθως το αναλαμβάνουν 2-3 άνθρωποι.

Ο Τυφώνας Κε Κουτσογιαννάκη υπάρχει 75 χρόνια, και θα συνεχίσει να υπάρχει, όταν εσείς θα περιμένετε να παραδώσετε τον Σεπτέμβριο στην νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο τυφώνας θα μείνει και μετά τις εκλογές ως ένα από τα παλαιότερα σωματεία της πόλης με πολύχρονη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, ενώ εσείς και η παράταξη σας, κάθε χρόνο θα ξεθυμαίνει παραμένοντας μια παρένθεση στα πολιτικά δρώμενα και τίποτα παραπάνω.

Ηθικά η παράταξη σας έχει τελματώσει, αυτό το είχαμε δει και προεκλογικά, όταν αδειάζατε τους κάδους απορριμάτων την προηγούμενη προεκλογική περίοδο και πολλά άλλα.
Σαν δημοτική αρχή εκμεταλευτήκατε την εξουσία για να ικανοποιήσετε τα κόμπλεξ του αρχηγού σας, απολύοντας εργαζομένους που δεν ήταν με το μέρος σας, πηγαίνοντας κόντρα σε όποιον δεν ήταν με την παράταξη σας, σε αυτό το δόγμα έρχεται να κουμπώσει η συγκεκριμένη περίπτωση με τον τυφώνα, που προφανέστατα επειδή κάποτε ο Νικολάου ήταν σύντροφος, και πήρε αποστάσεις από την παράταξη, έπρεπε να καταλάβει ότι κουμάντο σε αυτή την πόλη κάνει ο δήμαρχος και η παρέα του...

Κρίμα που νέοι άνθρωποι συμβαδίζουν και υποστηρίζουν προβληματικές τακτικές...