ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του χτύπου για το δημοτικό συμβούλιο, στέκομαι προς το παρόν στην παρέμβαση του Κ. Κουτρούλη σχετικά με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων από την πλευρά του δημάρχου για προεκλογική εκμετάλλευση.

Ελπίζω ο Κ. Κουτρούλης να μη μείνει στο «Είστε και δικηγόρος…» και ως νομικός ο ίδιος, ενδεχομένως και σε συνεργασία με άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να προβούν στις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.

Ελπίζω το θέμα να μην μείνει στα πρακτικά του Δ.Σ. και να δούμε επιτέλους σθεναρή αντίδραση από την αντιπολίτευση για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
Είναι μέγιστο παράπτωμα, η πρόσβαση στους δημοτικούς καταλόγους και η χρήση των δεδομένων για προσωπικό όφελος, πόσο δε μάλλον όταν το παράπτωμα συντελείται από τον ίδιο το δήμαρχο.

Επιπλέον, το παράπτωμα έγινε εντελώς εξόφθαλμα, προφανώς στο πλαίσιο της αλαζονικής αντίληψης που έχει ο Μπάμπαλος για τον θεσμό…
ότι ως δήμαρχος μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει.

Το θράσος της πράξης του δημάρχου, προσβάλει κυρίως τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αν όχι ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, προσβάλει την νοημοσύνη των Ηρακλειωτών, υποδηλώνει χαρακτήρα ανθρώπου που δεν υπολογίζει κανένα όριο προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, και σίγουρα όλο αυτός ο πόθος για επανεκλογή του δεν πηγάζει από την ανάγκη του να κάνει ευτυχισμένους τους Ηρακλειώτες.

Ήρθε η ώρα η αντιπολίτευση στον δήμο μας να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, μετά από 4μιση χρόνια απαξίωσης από την δημοτική αρχή του Μπάμπαλου... 

Περιμένω από παράταξη ή παρατάξεις της μειοψηφίας να κινηθούν δικαστικά ενάντια της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και εν πάση περιπτώσει με τις προβλεπόμενες ενέργειες να προστατεύσουν τους δημότες από παρόμοιες απαράδεκτες πρακτικές.