Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ...


Συνεχίζοντας το χρονικό της απόλυσης μου…
επισημαίνοντας ότι αναφέρομαι σε εμένα σε πρώτο πρόσωπο, παρότι απολύθηκαν άλλοι 5-6 πρώην συνάδελφοι, και αυτό το κάνω όχι γιατί νιώθω περισσότερο αδικημένος από τους άλλους, αλλά μου επιτρέπεται να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου…

εκτός από τον Π. Βλασσόπουλο αδράνησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις…
Η μόνη αντίδραση τους ήταν ένα τυπικό δελτίο τύπου, χωρίς ουσιαστικό νόημα προσπερνώντας τόσο χαλαρά ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τον δήμο μας, την απόλυση εργαζομένου για πολιτικούς λόγους.
Ίσως αν είχα κομματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ η Κα Κατσινοπούλου να επέμενε λίγο περισσότερο, να φρόντιζε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να γίνει γνωστό το θέμα ακόμα και πανελλαδικά.
Ο Κ. Κουτρούλης δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία, όταν ως αντιπολίτευση μαζί με τον Μπάμπαλο ψάχνονταν για την νομιμότητα της παρουσίας μου στο γραφείο Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, σε επόμενα κείμενα θα αναφερθώ και σε αυτό το κομμάτι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δηλαδή πως βρέθηκα στο Γραφείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τι έκανα εκεί, το όφελος που είχε ο δήμος σε ευρώ το αντίστοιχο δικό μου όφελος… με αριθμούς και φυσικά για την υποτιθέμενη σύμβαση μου στην ΚΕΑΕΔΗΑ με την παχυλή αμοιβή.
Καλά για τον Γεωργόπουλο δε το συζητάω, ήμουν πολύ ζωηρός και επί θητείας του, θα ήθελε η απόλυση μου να είχε την υπογραφή του, αλλά και πάλι η ικανοποίηση του δεν κρύβονταν... το θυμάσαι το ντουντουκόμετρο Σταύρο…
Τι να θυμάσαι εδώ το έχει ξεχάσει και ο Τατάρογλου!!!
Ο Γ. Μαστοράκος παρότι που με γνωρίζει από πιτσιρικά, παρότι οικογενειακώς είχε την στήριξη μας για πολλά χρόνια (αυτό είναι το λιγότερο), δε θυμάμαι αν έβγαλε σαν παράταξη έστω μία τυπική ανακοίνωση. Φαίνεται ότι δεν θίχτηκαν τα δημοκρατικά του αισθήματα από την ενέργεια του Μπάμπαλου….
Για το ΚΚΕ ας το αφήσουμε.. είναι σε ένα δικό της κόσμο όπως το κόμμα έτσι και η παράταξη στον δήμο μας. Και τι να έλεγε το ΚΚΕ όταν έκλεισε τον 902 και πέταξε κόσμο στον δρόμο.
Μας έμεινε ο Δ. Ταβουλάρης από την Ρήξη και ανατροπή, ο οποίος θεωρεί ότι έπραξε αυτά που μπορούσε με ανακοίνωση της παράταξης… Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια, μέχρι και καταλήψεις έκαναν μέλη της παράταξης, αλλά μάλλον για πιο σημαντικά θέματα…
Με απλά λόγια, εκτέθηκαν άπαντες.
Μουδιασμένοι από την νέα τάξη πραγμάτων στον δήμο μας, να φαίνεται πολυυυυ μακριά τα 5 χρόνια μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, δεν άνοιξε ρουθούνι.
Φανταστείτε το δικό μου περαστικό να γίνονταν τέτοια εποχή, προεκλογικά…αν και αυτό καλύτερα να το σκεφτούν οι ίδιοι.
Λέτε να μη το ήξερε το κόλπο ο Μπάμπαλος?
σου λέει τώρα που είναι νωρίς, μετά από 5 χρόνια ποιος θα το θυμάται…
Συνένοχοι σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του Μπαμπάλου τον Δεκέμβριο του 2014, ήταν όλο το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και ο σύλλογος εργαζομένων τόσο του ραδιοφώνου όσο και του δήμου (έμειναν και αυτοί στις ανακοινώσεις). Και ακόμα χειρότερα όταν αυτή η ενέργεια που είχε στόχο εμένα και την Ε.Μ. που επίσης ήταν στο πλευρό του Π. Βλασσόπουλου, αφορούσε τις απολύσεις 5 ακόμα εργαζομένων μονό και μόνο για το ξεκάρφωμα.
Και οι 5 δεν ήταν δημότες Ηρακλείου, και δυστυχώς για αυτούς δεν είχαν κουμπαριές με την γνωστή κλίκα δημοσιογράφων παντός καιρού και διοικήσεων…
Αυτοί οι 5 αποτέλεσαν προπέτασμα καπνού για τις στοχευμένες απολύσεις.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα να ρωτήσει τι έχει γίνει με αυτή την ιστορία, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για την ταλαιπωρία μου να αποδείξω το αυταπόδεικτο για τα χρόνια προϋπηρεσίας μου.
Ο Κ. Κουτρούλης υπήρξε μαζί με την Λιντζεράκου πρόεδρος στον Επικοινωνία 94FM και ξέρει από μέσα τα πράγματα, δεν με ενόχλησε ποτέ να μου πει «μπορεί να μη σε πάω σαν τύπο γιατί είσαι μαλλιάς και έχεις τατουάζ, αλλά επειδή σε έχουν αδικήσει θα σε βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ»
Τι είπες τώρα ρε φίλε???
που γίνονται αυτά για να γίνουν στον δήμο Ηρακλείου???
Ούτε καν για πολιτική εκμετάλλευση δεν σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση μου, αλλά είπαμε είχαμε μπροστά μας 5 ολόκληρα χρόνια μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές…
Ο Μαστοράκος ήταν δήμαρχος το 1991 όταν προσλήφθηκα στο ραδιόφωνο, πρόεδρος ήταν ο Γ. Ηλιακόπουλος, εξάλλου τότε στούντιο του 94FM ήταν στον 3ο όροφο του παλιού δημαρχείου, δίπλα ακριβώς στο γραφείο δημάρχου… πολλές φορές είχαμε συναντηθεί με τον πρώην δήμαρχο στον διάδρομο, το ξέχασες Δήμαρχε?
Ξέρετε όσο ήμουν εργαζόμενος, πάντα αντιμετώπιζα με σεβασμό τους ανωτέρους μου, ανεξάρτητα αν ήταν άσχετοι με το αντικείμενο.
Όταν όμως δεν είσαι πλέον ο υπάλληλος, αναλογίζεσαι και βλέπεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.
Και τον προϊστάμενο που τότε σεβόσουν για την θέση του, τώρα τον κρίνεις διαφορετικά…
Για παράδειγμα, τι δουλειά είχε ο τάδε να αναλάβει μία επιχείρηση όπως το ραδιόφωνο που δεν έχει ιδέα από το αντικείμενο, τι θα διοικήσει ο δόλιος??
πως θα αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις?
Τι μπορεί να πει ένας τυχαίος που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με 200-300 ψήφους, σε εσένα που έχεις χιλιάδες ώρες πτήσεις στον αέρα??
Και όμως…
όσο ήμουν εργαζόμενος δε το έβλεπα έτσι, έκανα υπομονή μέχρι να αλλάξει ο πρόεδρος με την ελπίδα να τον διαδεχθεί κάποιος σχετικότερος ή τουλάχιστο κάποιος που να ακούει και να ενδιαφέρετε για το αποτέλεσμα.

Κάθε φορά έπρεπε να αποδείξεις στον άσχετο ότι δεν είσαι στο πόστο σου χαριστικά αλλά κατέχεις το αντικείμενο για το οποίο ο προϊστάμενος δεν έχει ιδέα.
Και από την άλλη η ιστορία να επαναλαμβάνεται… θεολόγος να έχει περάσει από όλα τα πόστα ως υπεύθυνος, ακόμα και προγράμματος, γλώσσα γραβάτα και παρά τις αλλαγές των διοικήσεων ο θεολόγος πάντα χρήσιμος στο ραδιόφωνο!!!!!
μάλλον για να αγιάζει το μέσο…
Τώρα γύρισε ο διακόπτης, και όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι, γιατί επί της ουσίας τέτοιοι είναι, θέλουν και να διοικήσουν τρομάρα τους…
Και μετά αναρωτιούνται γιατί το ραδιόφωνο δε το ακούει κανένας, τι χρειάζεται το ραδιόφωνο, πεταμένα λεφτά για το ραδιόφωνο, να κλείσει το ραδιόφωνο…
Τι αναρωτιέσαι ρε ΑΣΧΕΤΕ… γιατί δε αναρωτιέσαι πως μπορεί να λειτουργήσει μία δομή όταν αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είναι ΑΣΧΕΤΟΣ???
Τι αποτέλεσμα περιμένεις ρε ΒΛΑΚΑ?
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο ΒΛΑΚΑΣ όταν σκέφτεται ότι θα μπορούσε να ήταν εκείνος στη θέση του ΑΣΧΕΤΟΥ!!!!
Στις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσω ένα χρονικό ειδικά για το ραδιόφωνο.
Προς το παρόν βάζω άνω τελεία, καταγγέλλοντας τους επικεφαλής κυρίως και τους συμβούλους για την αδιαφορία και την απαξίωση που έδειξαν σε απόλυση εργαζομένων επειδή είχαν σχέση με άλλη παράταξη.

Το επόμενο κείμενο θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση με το γραφείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την υποτιθέμενη σύμβαση με την ΚΕΑΕΔΗΑ…