ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...


Στις 5 Απριλίου αποφασίστηκε να γίνει μετάταξη εργαζομένων των Επικοινωνία 94FM εκ νέου στο Δήμο Ηρακλείου…

Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζουν ο προστατευόμενος της Αιβατζίδου Σάββας Δρόσος που την είχε κάνει 2 χρόνια (2012) από μόνος του, που μάλλον πληρώνονταν κανονικά, και που επέστρεψε το 2014 όταν ανέλαβε τα καθήκοντα η νέα διοίκηση του Μπάμπαλου.

Ο άλλος είναι ο δημοσιογράφος του Μπάμπαλου Χρήστος Ματζουράνης, στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο δήμο για τις ανάγκες της προπαγάνδας του Μπάμπαλου και επιβραβεύτηκε και αυτός με την νέα απόφαση, ο ίδιος αρνήθηκε σε επικοινωνία μας ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Μπάμπαλο πριν αναλάβει το γραφείο τύπου, και ότι η σχέση με τον δήμαρχο είναι ξεκάθαρα επαγγελματική!


Φυσικά κανείς δε πρέπει να πήρε χαμπάρι από την αντιπολίτευση που δεν έχει βγει από την χειμερία νάρκη.

Το έθεσα και σε άλλη ανάρτηση, όταν έγινε η μετακίνηση 14αρων εργαζομένων από το ραδιόφωνο στον δήμο, δεν υπήρξε καμία αξιολόγηση, όπως δεν έγινε αξιολόγηση για τις απολύσεις που ακολούθησαν.

Φυσικά εδώ προκύπτει το ερώτημα, πως είναι δυνατόν να μεταφέρονται στον δήμο 14 εργαζόμενοι χωρίς ειδικότητα, που προφανώς δεν χρειάζονται στο ραδιόφωνο, και να απολύονται 6, ηχολήπτης και δημοσιογράφοι!!!!

Όπως έχω γράψει οι απολύσεις έγιναν για τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, με τους οποίους είχε προηγούμενα ο Μπάμπαλος από το 2010 συνδέοντας τους με την δράση του blog.
Η αλήθεια είναι ότι μόνο εγώ είχα και έχω σχέση με το blog και κανείς άλλος, οι 2 πρώην συνάδελφοι πλήρωσαν για κάτι που δεν είχαν καμία εμπλοκή, διότι κάποιο κάθαρμα που είχε την εξουσία και που θεωρούσε μέχρι τότε ότι είναι συμμέτοχοι τους πέταξε στον δρόμο για να τους τιμωρήσει…

Επειδή νόμιζε…
και επειδή είχε την εξουσία…

Δεν είχε να κάνει με υπηρεσιακό θέμα, δεν είχε να κάνει με αξιολόγηση ικανοτήτων…
γιατί αν έπρεπε να απολυθεί κάποιος πρώτος, αυτός ήταν το πουλέν της Αιβατζίδου, που έφυγε για 2 χρόνια, και επέστρεψε όταν στην διοίκηση του δήμου επανήλθε η αδυναμία του.

Ποιος τον προστάτευε αυτόν τον τύπο 2 χρόνια και άλλα 5 μέχρι σήμερα?
γιατί ο βλασσόπουλος δεν κατήγγειλε την σύμβαση του, και ανέχτηκε αυτή την κατάσταση, που μένει να διαπιστώσουμε αν τελικά ο Σάββας πληρώνονταν κανονικά για τα 2 χρόνια που δε πατούσε στον δήμο, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενη στον δήμο, που γνωρίζει πολύ καλά ο Μπάμπαλος, είχε αναλάβει να κτυπάει την κάρτα του αντάρτη…

Η διοίκηση θα αλλάξει σύντομα, και τότε δε θα υπάρχουν εμπόδια…
Δεσμεύομαι ότι θα κινήσω γη και ουρανό για να βγουν στο φως τα πάντα, οι εμπλεκόμενοι, προστάτες, κινέζοι, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι θα βγουν στον τάκο.

Άπαντες έχουν περιθώριο μέχρι τον Σεπτέμβριο να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί μετά θα βρεθούν να δικαιολογήσουν την ανευθυνότητα τους…