2ΠΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΔΕΡΗΑ ΚΑΙ ΚΕΑΕΔΗΑ!!


Ψάχνοντας στην διαύγεια, και με την βοήθεια κάποιων πληροφοριών, αλιεύσαμε λαβράκι!!!!!

2πλη σύμβαση στον Ευτύχη Ιακωβίδη!!! για τη διεκπεραίωση των εργασιών μισθοδοσίας…

Η πρώτη σύμβαση αφορά τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 94FM από 1/11/18 μέχρι και 31/8/19 που εγκρίθηκε στο Δ.Σ. της επιχείρησης στις 23/10/18, και στο πρακτικό δεν αναφέρεται το ποσό της σύμβασης… αντίθετα μας παραπέμπει το πρακτικό στην Οικονομική προσφορά που υποβλήθηκε την 16η Οκτωβρίου 2018!!!! 


Θα πλάτειαζε το κείμενο αν αναφέρονταν το ποσό Κοι της διοίκησης του ραδιοφώνου???

Μπορείτε να μας στείλετε το λινγκ στην διαύγεια που αφορά τον συγκεκριμένο μειοδοτικό διαγωνισμό, γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι πέρα από το συγκεκριμένο πρακτικό…

Η δεύτερη σύμβαση εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΚΕΑΕΔΗΑ στην συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου του 2018, η οποία είναι 12μηνη με συνολικό ποσό 6.000 + ΦΠΑ 24%. 


Έχει επίσης ενδιαφέρον αυτό που αναφέρουν τα πρακτικά την εν λόγω συνεδρίασης…
«δεδομένου ότι η εταιρεία δε διαθέτει μόνιμο προσωπικό για την διεκπεραίωση των εργασιών μισθοδοσίας, απαιτείται η σύναψη σύμβασης με εξειδικευμένο λογιστικό γραφείο…»

Δηλαδή πριν την σύμβαση πως την πάλευε η ΚΕΑΕΔΗΑ με τα λογιστικά?

Το ίδιο ισχύει και με το ραδιόφωνο (η άλλη σύμβαση) πως τα έφερνε βόλτα τα προηγούμενα χρόνια?

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το αντικείμενο της σύμβασης, και οι αρμοδιότητες που ορίζονται, αλλά δυστυχώς δεν το βρήκαμε πουθενά… διαύγεια σου λέει μετά ο άλλος.

Στην περίπτωση της ΚΕΑΕΔΗΑ η ανάθεση έγινε με την μία, υποτίθεται μετά από έρευνα αγοράς… και έτσι κατέληξαν στον συγκεκριμένο ανάδοχο.

Στην ΔΕΡΗΑ (94FM) εδώ όχι μόνο δεν αναφέρεται το ποσό της σύμβασης και στο αντικείμενο της σύμβασης διαβάζουμε «Υποστήριξη της μισθοδοσίας της ΔΕΡΗΑ»!!!

Αυτό είναι το ήθος της διοίκησης του Μπάμπαλου…
Προς ενημέρωση, αυτά δε θα μπούνε στο χρονοντούλαπο της λήθης, όταν με το καλό αλλάξει η διοίκηση, όλα αυτά θα εξεταστούν και θα αποδοθούν ευθύνες στους εμπλεκόμενους…

Τέλος το παραμύθι!