Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ


Τελικά ο Μπάμπαλος κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει ότι δεν έκανε έργα κατά την θητεία του, που ήταν μάλιστα 5 χρόνια, αφού εκτός από το να αναγγέλλει χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε για έργα και μελέτες που θα γίνουν… τώρα ευθαρσώς με ψέματα οικειοποιείται έργα που τα βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη διοίκηση.

Και φυσικά τα ψέματα δεν τα διαδίδει σε στενό κύκλο φίλων ή ψηφοφόρων αλλά σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του, που θα άξιζε τον κόπο να μαθαίναμε πόσο κοστίζουν και ποιος πληρώνει το μάρμαρο… γιατί πρέπει να γνωρίζεται ότι κανένα ΜΜΕ αυτή την εποχή (προεκλογική περίοδο) δεν καλεί τσάμπα κανέναν υποψήφιο, το χειρότερο είναι ότι όποια συναλλαγή γίνεται κάτω από το τραπέζι χωρίς παραστατικά, οπότε κανείς εκτός των νταραβεριζομένων δεν γνωρίζει τα ποσά και από που πληρώνονται.

Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης…

Το πρόσφατο γεγονός αφορά την εμφάνιση του Μπάμπαλου στο OPEN…


Μεταξύ άλλων ο απερχόμενος δήμαρχος οικειοποιήθηκε την δημιουργία του ειδικού σχολείου και του παιδικού σταθμού στην τζουμαγιάς.
Και τις δύο δομές ο Μπάμπαλος παρέλαβε έτοιμες, από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου…
Πιο συγκεκριμένα το ειδικό σχολείο παρέλαβαν ο Πασχάλης Γονατάς που ήταν πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο Δημήτρης Μπούκης αντιδήμαρχος παιδείας και ο Γιώργος Βλαντής αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας.





Γιατί όμως ο Μπάμπαλος να φτάνει στο σημείο να θέλει να εμφανίσει δικά του έργα, εκείνα που βρήκε έτοιμα?
Δε φτάνουν τα δικά του έργα?

Δεν είναι ότι δε φτάνουν, δεν υπάρχουν…
το λέω και το ξαναλέω, ό,τι δήθεν έργο έχει να παρουσιάσει, προέρχεται από χρηματοδότηση της περιφέρειας, που σημαίνει όποιος και αν ήταν δήμαρχος θα είχε αυτή την δυνατότητα. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο ο Μπάμπαλος, αυτό που ίσως κατάφερε εν μέρη και όσο έπαιζε μόνος του, να παρουσιάζει σαν επιτεύγματα αυτές τις χρηματοδοτήσεις, και να παρουσιάσει ως έργα πνοής τα πεζοδρόμια, τις λάμπες Led, τις οδοστρώσεις, που αναλογικά του κόστους με το αποτέλεσμα ήταν πολύ μικρό το αποτέλεσμα!!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πλακοστρώσεις κόστισαν 1.200.000 τότε ίσως να είναι σε θέση να κρίνει αν τελικά το έργο ανταποκρίνεται στο ποσό που διατέθηκε.

Ασφαλτοστρώσεις… 5.000.000!!!!
πως το βλέπετε για 5 μύρια έχει γίνει αντίστοιχο έργο?


Με απλά λόγια, σε σχέση με αυτά που θέλει να μας παρουσιάζει ο Μπάμπαλος ως έργα το κόστος σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα.

Μέχρι πριν το νέο έτος, ο Μπάμπαλος επικοινωνιακά έπαιζε μόνος του, από την άλλη η αντιπολίτευση βρίσκονταν σε χειμερία νάρκη, επικοινωνιακά ήταν και είναι ανύπαρκτη και αν δεν υπήρχαν ανεξάρτητες φωνές να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους βγάζοντας στην φόρα καλούδια του Μπάμπαλου που τα γνώριζαν βεβαίως βεβαίως οι τις αντιπολίτευσης, η εντύπωση του κόσμου για την διοίκηση του Μπάμπαλου θα ήταν ανάλογη της εικόνας που προωθούσε με τα επικοινωνιακά τρικ.

Εδώ ρωτάνε τον Μπάμπαλο πως επετεύχθη το οικονομικό θαύμα στα οικονομικά του δήμου, και δεν έχει τι να απαντήσει πέρα από το «με σκληρή δουλειά»… αν κάτι δε πάει καλά με τα οικονομικά σας, τότε με σκληρή δουλειά θα αλλάξει η τύχη σας…
Αυτή είναι η μαγική συνταγή Μπάμπαλου…