ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


Εκεί στον χτύπο μάλλον νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο…

Μετά από αρκετές μέρες σιγής, στις 10 Μαίου η ιστοσελίδα της εφημερίδας ανάρτησε ένα παλαιότερο άρθρο σχετικά με τα δημοτικά τέλη, αλλά με πιο καυστικό τίτλο «Ο φορομπήχτης δήμαρχος».

Κάτι παίζει στα σίγουρα, σα να λύθηκε η διαφορά που είχε ο χτύπος με τον Μπάμπαλο…
Αν υποθέσουμε ότι έγινε έτσι τότε αναπόφευκτα καταλήγουμε ότι όλος ο οίστρος του χτύπου για το καλό του Ηρακλείου ήταν μέσο πίεσης για να τακτοποιηθούν κάποιες συναλλαγές.

Ο ίδιος ο εκδότης στις 24 Απριλίου έγραψε:
«Να σημειωθεί ότι, έρχονται και άλλα καυτά ρεπορτάζ για το δήμο Ηρακλείου Αττικής, έστω και αν προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν, όπου θα τα μάθετε όλα, ώστε να έχετε και την πλήρη γνώση, ποιους θα επιλέξετε για την επόμενη θητεία. Και όταν και αν θα πανηγυρίζετε να έχετε και την ευθύνη.»

Πως την έχετε δει ρε μάγκες?
κάνετε παιχνίδια στην πλάτη των Ηρακλειωτών?
χρησιμοποιείτε τον δήμο για προσωπικό σας όφελος?

Και αν υποθέσουμε ότι υπήρξε θέμα συναλλαγής, ποιος πλήρωσε το μάρμαρο…
εκείνος που χρωστούσε ή χρεώθηκαν στους δημότες?

Έχει να πέσει πολύ ψάξιμο από τον Σεπτέμβριο…
γιατί κάποιοι που θέλουν να ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να σέβονται και όχι να κοροιδεύουν τους δημότες, από όποια πλευρά και αν προέρχονται.

Με την ευκαιρία να αναφέρω και μία σελίδα για το Ηράκλειο στο FB με όνομα «Ηράκλειο – Αττικής» στις πληροφορίες αναφέρει «Μια σελίδα αφιερωμένη στο Ηράκλειο Αττικής, την πόλης μας.»

Η συγκεκριμένη σελίδα, κάνοντας χρήση του ονόματος του δήμου μας, προβάλει μόνο τον Μπάμπαλο…
υπάρχουν καταγγελίες από δημότες ότι αφαιρέθηκαν σχόλια τους, ότι μπλοκαρίστηκαν από τον διαχειριστή…

Κάποιος δημότης, ψάχνοντας στο FB για το Ηράκλειο Αττικής σίγουρα θα πέσει και στην συγκεκριμένη σελίδα, θεωρώντας φυσικά ότι είναι μία σελίδα που μπορεί να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν τον δήμο μας.

Η σελίδα θα πρέπει να μετονομαστεί σε Νίκος Μπάμπαλος, αφού δεν ασχολείται και δεν αναφέρει τίποτα άλλο εκτός από την επικοινωνιακή εικόνα του Μπάμπαλου.

Η ελπίδα μου στηρίζεται στο ότι ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος και φιλτράρει αυτά που ακούει, βλέπει, διαβάζει, οπότε τέτοιες πρακτικές δεν έχουν τύχη, αντίθετα μπορεί να πετύχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, η κοινωνία δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο, αλλά πλέον είναι μεγάλο μέρος που «ξερνάει» αυτές τις παρωχημένες κουτοπονηριές.

Οι Ηρακλειώτες έχουν αποδείξει, ότι θέλουν Δήμαρχο που εκτός από ικανός θα πρέπει να είναι και ο άνθρωπος της γειτονιάς… και όχι καρδινάλιος της Καπέλα Σιστίνα…
Γι’ αυτό τον λόγο για ακόμη μία φορά όπως συμβαίνει από το 2006, θα έχουμε καινούργια διοίκηση στον δήμο μας…