ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ... ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΗ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"


Ψάχνοντας για το θέμα των βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων, οδηγήθηκα σε αδιέξοδο…
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν τα κενά που δημιουργηθήκαν στην αναζήτηση της εταιρίας που μειοδότησε στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων υπογειοποίησης κάδων απορριμμάτων έναντι του ποσού των 274.982.40 ευρώ.

Καταρχήν για την ιστορία να αναφέρω ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν μόλις 4 εταιρίες.

1. «ΠΑΝΤΣΙΟΥ Γ. ΕΛΙΣΑΒΕΤ»

2. «ΚΑΡΑΛΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»

3. «ΤΣΕΛΕΜΠΗ Π. ΒΑΡΒΑΡΑ»

4. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΠΕ»

Το ενδιαφέρον με τους παραπάνω είναι ότι κανένας δεν έχει σελίδα στο διαδίκτυο, σε αναζήτηση το μόνο που εμφανίζει τα ονόματα των 4ων είναι από τον χρυσό οδηγό, ή από επαγγελματικούς οδηγούς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το κείμενο

Έψαξα αρκετά, δεν βρήκα και πολλά, αλλά τα λίγα που αλίευσα από την αναζήτηση έχουν ενδιαφέρον για περαιτέρω έρευνα.

Πάντσιου Ελισάβετ, η εταιρία έχει την επωνυμία Eco Clean δηλωμένη ως Συνεργείο Καθαρισμού Χώρων, με έδρα την Δράμα στην διεύθυνση Κύπρου 1.

Τσελέμπη Βαρβάρα έχει επίσης έδρα στην Δράμα (Αγ. Αναργύρων 3) με την επωνυμία Eco Clean την ίδια ακριβώς όπως της Πάντσιου Ελισάβετ, καθώς και με το ίδιο αντικείμενο «Συνεργείο Καθαρισμού Χώρων»



Λίγο ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό…

πάμε παρακάτω
Κάραλης Κων/νος με έδρα την Καλλιθέα έχει δηλώσει δραστηριότητα ως Γεωπόνος…

Γεώργιος Αναστασάκης, ο οποίος αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό γιατί δεν κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ανεξάρτητα από αυτό αξίζει να σας πω ότι δεν εντόπισα κάτι σχετικά με τον συγκεκριμένο, είχε συμμετοχή σε διαγωνισμούς σε Ρόδο και Κέρκυρα αποκομιδής σκουπιδιών. Η έδρα του μάλλον είναι στην Κρήτη.

Πως το βλέπετε μέχρι τώρα το στόρι, δεν έχει ενδιαφέρον??

Ακόμα πιο ενδιαφέρον έχει αν κάνετε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο βυθιζόμενοι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων… Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν όχι λίγες εταιρίες που είναι εξειδικευμένες με το αντικείμενο, και φυσικά καμία από αυτές δεν συμμετείχε στον μειοδοτικό διαγωνισμό.

http://www.vourloumis.gr

http://www.ecosynergy.gr

http://www.ecotech-heidemann.com

https://recycsense.com

https://www.bigonesystem.eu

Αντίθετα οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν σαν αντικείμενο συνεργείο καθαρισμού χώρων, Γεωπόνος, αποκομιδή σκουπιδιών.

Το κραυγαλέο είναι με το δράμα με την Δράμα, που και οι 2 συμμετέχοντες έχουν δηλώσει την ίδια επωνυμία (στο vrisko.gr) Eco Clean!!!!!

Αυτή η σατανική σύμπτωση νομίζω ότι βγάζει μάτι, και μάλλον εκθέτει την επιτροπή αξιολόγησης του δήμου, η οποία με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα μπορούσε να βρει αυτή την περίεργη σύμπτωση.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον θέμα που θα ψάξουμε από Σεπτέμβριο βεβαίως βεβαίως…