ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Η Κυριακή πλησιάζει και ότι προλάβουμε να προβάλουμε προκειμένου όσοι δημότες τα διαβάσουν να έχουν γνώση πριν ψηφίσουν για την επόμενη διοίκηση του δήμου…

Το άγχος του Μπάμπαλου για επανεκλογή του, τον έχει οδηγήσει σε κινήσεις που τελικά θα του γυρίσουν μπούμερανγκ…

Μία από αυτές είναι η υποψηφιότητα της Ντίνας Γεωργοπούλου, σύζυγο του πρώην δημάρχου Στ. Γεωργόπουλου. Ενώ αρχικά θα παρουσιάζονταν η υποψηφιότητα της ως προσθήκη από το πάνω ράφι, δεν είναι τυχαίο ότι η ανακοίνωση του ονόματος της έγινε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε… Ως είθισται οι επικεφαλής των παρατάξεων εμφανίζονται και λένε πέντε λόγια για τον υποψήφιο που έχει διοργανώσει την συγκέντρωση, στην περίπτωση της Ντίνας η απουσία του Μπάμπαλου ήταν εκκωφαντική!!

Η απαξίωση από μέρους του Μπάμπαλου έκανε πυρ και μανία την Ντίνα, σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως καταλαβαίνεται είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει η ίδια.

Αλλά ας έρθουμε στα σημαντικά…
Ο Μπάμπαλος μπορεί να θέλει να κρατήσει αποστάσεις από την Γεωργοπούλου, αλλά τους ψήφους που θα φέρει στη παράταξη τους ποθεί όπως η ηλικιωμένη την κενή θέση στο λεωφορείο…

Γιατί όμως θέλει να κρατήσει ο Μπάμπαλος αποστάσεις από την Ντίνα?

Έχει πάψει να αποτελεί φήμη καθώς είναι δεδομένο, ότι η βασική δεξαμενή ψήφων της Ντίνας είναι από ψηφοφόρους ή υποστηρικτές της Χ.Α.
Πρόκειται για ένα σεβαστό ποσοστό που είναι αδέσποτο χωρίς παράταξη, που θα στραφεί σε συγκεκριμένες υποψηφιότητες…

Η σχέση της οικογένειας Γεωργόπουλου με τον χώρο της ακροδεξιάς δεν είναι καινούργια είδηση, σας μεταφέρω άρθρο με ημερομηνία 20 Μαρτίου 2014 της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr

"Μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τόπου δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Νοέμβριο. Αιχμή του δόρατος ο ο νεοδημοκράτης πρώην δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Γεωργόπουλος, που στις εκλογές του 2010 από την πρώτη θέση που είχε πάρει τέσσερα χρόνια πριν, βρέθηκε στην τέταρτη, με ποσοστό 15,55%. Έτσι, σε αυτές τις εκλογές οι περισσότεροι πίστευαν ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, καθώς η εκλογική συντριβή έμοιαζε περισσότερο από σίγουρη.

Μάλιστα, ο νυν δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ήταν δημοτικός σύμβουλος του κ. Γεωργόπουλου, που στα μέσα της προηγούμενης θητείας παραιτήθηκε, έκανε τη δική του παράταξη (σ.σ. συμμετείχε και ο Συνδυασμός τον οποίο στήριζε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ) και κέρδισε στις εκλογές του 2010 το δήμο, από τον πρώην επικεφαλής του.

Πως προέκυψε, λοιπόν, η αλλαγή των δεδομένων; Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, κ. Γεωργόπουλος έχει ένα νέο μεγάλο «όπλο» σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση που ίσως και να τον στείλει ακόμα και στον δημαρχιακό θώκο. Αυτό το όπλο είναι η Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα η σχέση του με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, με τον οποίο λέγεται ότι είναι συγγενείς. Δεδομένο είναι ότι έχουν κοινή καταγωγή, τη Μάνη.

Έτσι, το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει φέρνει τον κ. Γεωργόπουλο να είναι ανεπίσημα ο εκλεκτός της ΧΑ, η οποία δεν «κατεβάζει» υποψήφιο, αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής της, Γιώργος Γερμενής, είναι Ηρακλειώτης, γιος παλαιού αρτοποιού της πόλης και έχει δυναμική στην περιοχή.
"

Δείτε το σχετικό άρθρο

Βέβαια η περίπτωση της Ντίνας δεν είναι η μοναδική που σχετίζεται με την Χ.Α. καθώς και άλλη μία πρωτοκλασάτη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Μπάμπαλου φλερτάρει στα μουλωχτά με τον χώρο…
Εθεάθη πριν από 1μιση μήνα περίπου στην Ν. Φιλαδέλφεια μαζί με παλιό κομματάρχη του Ηρακλείου σε συγκέντρωση νεολαίας της Χ.Α.

Νομίζω ότι τώρα σας λύθηκε η απορία για όσους αναρωτιόσασταν σχετικά με την απόμακρη σχέση του Μπάμπαλου με την Γεωργοπούλου σε μία τόσο στενή συνεργασία…