ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ...


μόλις διάβασα το παρακάτω σχόλιο στην ανάρτηση του μπλοκ...
Η "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ"

"Τί έγινε; Είδαμε δημοσκοπήσεις και τρομάξαμε από την δυναμική του Κουτρούλη και βάλαμε σε λειτουργία τα παπαγαλάκια; Είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι πριν 15 χρόνια και βάλε, ο Κουτρούλης έκανε συμβάσεις που κατέστρεψαν το ραδιόφωνο; Και τα 15 αυτά χρόνια τί έκαναν οι επόμενοι για να διορθώσουν την "καταστροφή"; Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια που ο Κουτρούλης ήταν υπεύθυνος για το ραδιόφωνο, η δημοτική επιχείρηση ήταν κερδοφόρα, τώρα είναι;

Η υπαναχώρηση του Κουτρούλη το 2010 έγινε μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του που αποτελούσαν τη "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" και μάλλον μεγαλείο χαρακτήρα δείχνει η απόφασή του να μπει σαν απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο ενός πρωτάρη στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να επιτευχθεί ένας πολύ σημαντικός σκοπός - να φύγει από το δήμο η λαίλαπα Γεωργόπουλου.

Από το 2013 ο Κουτρούλης είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ" (6 χρόνια τώρα και ακόμη τα παπαγαλάκια δεν έμαθαν ότι δεν λέγεται "ΝΕΑ ΠΝΟΗ") και ακολουθεί την αυτοδύναμη πορεία μαζί μα τους συνεργάτες του. Αυτό που πονάει τα παπαγαλάκια είναι ότι τώρα ήρθε η ώρα του να πάρει το δήμο.


Αυτοί που λυσσάνε αναδρομικά για την σύμπραξη του 2010 (περσινά ξινά σταφύλια) δεν έχουν να πουν τίποτα για τις τωρινές συμπράξεις Μπάμπαλου - Γεωργοπούλου και Βλασσόπουλου - Μαστοράκου;"

Το σχόλιο ήταν φυσικά από κάποιον ανώνυμο...
ο οποίος βλέπει και ακούει παπαγαλάκια?

Αν υπάρχει κάποια δημοσκόπηση ας μας την κάνετε γνωστή και σε εμάς τους κοινούς θνητούς...

Το παρελθόν είναι παρελθόν και όποιος το ξορκίζει καρφώνεται ότι έχει κάνει μαλακία και θέλει να ξεχαστεί.

Γιατί λάθη όλοι κάνουμε, είναι άλλο να παραδέχεσαι μία λάθος επιλογή σου και άλλο να κράζεις κάποιον ή να τον χαρακτηρίζεις παπαγαλάκι επειδή σύνδεσε μία αφίσα από το παρελθόν με το χρονικό της περιόδου εκείνης.

Το ραδιόφωνο δεν ήταν ποτέ κερδοφόρο, πάντα ήταν μία προβληματική επιχείρηση, εξαιτίας της διαχείρισης της από τους εκάστοτε (άσχετους με το αντικείμενο) αιρετούς.

Όπως αποδείχθηκε το 2010 δεν χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια για να απαλλαγεί ο δήμος μας από τον Σταύρο, 4ος στους 6 υποψηφίους, παραλίγο για 2 μονάδες να ήταν στην 5η θέση κάτω και από τον Λυκούρα.

Το παπαγαλάκι του Κουτρούλη που έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια με ανακρίβειες και υπερβολές, δεν κατάλαβε ότι ο τίτλος του άρθρου που αναφέρει το «Νέα Πνοή» είναι από τον Οκτώβριο του 2013, επίσης αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι το 95% των κειμένων αφορούν δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και συνεντεύξεις του ίδιου του Κ. Κουτρούλη, και ένα 5% αφορά σχόλια του μπλοκ.

Και δε φτάνει που δεν πήρε χαμπάρι όλα τα παραπάνω, θέλει και να χαρακτηρίσει την πηγή…

Συγχαρητήρια για την άστοχη, ανεύθυνη και αήθη παρέμβαση σας.