ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» – ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Η Δημοτική Παράταξη «Όραμα Για το Ηράκλειο», ο επικεφαλής Σταύρος Γεωργόπουλος και η υποψήφια Δήμαρχος Ντίνα Γεωργοπούλου πραγματοποίησαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου την κοπή της πίτας τους στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου. Η εκδήλωση είχε αυτοδιοικητικό χρώμα, ενθουσιασμό και περισσότερα από 500 άτομα.

Ο κος. Γεωργόπουλος έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό, ενώ ακολούθησε ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα.
Αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη – Το «δαχτυλίδι» στην κα. Γεωργοπούλου


Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η υποψήφια Δήμαρχος κα. Ντίνα Γεωργοπούλου η οποία χειροκροτήθηκε για αρκετή ώρα από το πλήθος των Ηρακλειωτών.

Το σύνθημα της Ντίνας Γεωργοπουλου, η οποία έχει αξιόλογες πανεπιστημιακές σπουδές και υπηρεσιακή πορεία, ήταν ΕΝΤΙΜΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ- ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η υποψήφια Δήμαρχος έκανε την εξής λογική και πρωτοποριακή πρόταση για τους υποψήφιους Δημάρχους οι οποίοι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο:

«Να γίνει δημοσκόπηση και όποιος είναι πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών αυτός να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και οι άλλοι να τον ακολουθήσουν.»


Ιδού δίκαιον πεδίον δοξης λαμπρόν, με το γενικότερο συμφέρον μπροστά από τις προσωπικές φιλοδοξίες.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Γιώργος Ματζωρος πρόεδρο Τ.Ο. Ηρακλείου ΝΔ...

Μη βιάζεστε...
αυτό είναι δημοσίευμα από τις 15/02/19...










γιατί τα πράγματα στην πολιτική αλλάζουν, άσε που μπορεί η Ντίνα να μην κατάφερε να βρει 33 υποψηφίους για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Όραμα για το Ηράκλειο" ή να σκέφτηκε, ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση (με τους αλιεύοντες ψήφους από την δεξαμενή της ΝΔ) ίσως να είχε λιγότερη τύχη από ότι να εκλεγεί ως δημοτική σύμβουλος με άλλα παράταξη που σίγουρα έχει μεγαλύτερη δυναμική.

Σκεφτόμουν ότι την κίνηση που είχε κάνει τότε η Κα Γεωργοπούλου είχε σαν σκοπό το να πλήξει τον Γ. Παπαδημητρίου, καθώς η ίδια όσο και ο σύζυγος της θεωρούν ότι ευεργετήθηκε από τον πρώην δήμαρχο (Στ. Γεωργόπουλο) τόσο στα δημοτικά, όσο και στα της Νέας Δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα βρει εύκολα 33 υποψηφίους, αλλά δε το είχα και πολύ πιθανό να συμπεριλαμβάνονταν στο ψηφοδέλτιο του Μπάμπαλου...
Αυτό που ακούγονταν κανά μήνα πριν ήταν ότι ο Μπάμπαλος θα την εμφάνιζε ως σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, και μάλιστα θα το έκανε με πανηγυρικό τρόπο...

Αντί γι' αυτό, ενώ είναι στο ψηφοδέλτιο του, δεν έχει γίνει κάποια διαφήμιση ή αναφορά στην μεγάλη μεταγραφή, αλλά μάλλον με κάποιον τρόπο φροντίζουν να μη το πολυαναφέρουν. 


Εδώ σας έχω και το βιογραφικό της υποψηφίας με τον Μπάμπαλο, εγώ είδα κάτι περίεργο, για να δούμε αν θα το δείτε και εσείς... 

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Ηράκλειο όπου και ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου.
Είμαι παντρεμένη με τον Σταύρο Γεωργόπουλο πρωην Δήμαρχο Ηρακλειου , π.Έπαρχο Θήρας, Νάξου , Κυθήρων και Δκτη Νοσ . Αγία Όλγα.

Έχουμε τρία παιδιά τα οποία έτυχαν ιδιαιτέρων διακρίσεων στην πρότυπο Βαρβάκειο σχολή ,στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο ΕΜΠ.

Είμαι πτυχιούχος Μετωρολόγος του Υπ. Εθνικης Αμύνης και πτυχιούχος Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έλαβα μέρος σε όλα τα εκπαιδευτικά οικονομικά σεμινάρια του Υπουργείου Οικονομικών, είμαι κάτοχος πτυχίο να αγγλικών και γαλλικών.

Υπηρέτησα ως υπάλληλος στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης - Μετεωρολογίκη υπηρεσία-και στο ΓΕΕΘΑ, εν συνεχεία υπηρέτησα στο Υπουργείο οικονομικών ως προϊσταμένη εισοδήματος στην Ν.Ιωνία και ως Δντρια στη ΔΟΥ Ηρακλειου, Νεας Φιλαδέλφειας, Κ.Αθηνών.

Υπήρξα αντιπρόεδρος του συλλόγου Ρουμελιωτών και μελος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μάνης, είμαι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου Αθηνών.
Έλαβα μέρος σε δραστηριότητες Κοινωνικού περιεχομένου κυρίως για παιδιά με καρκίνο, ΑΜΕΑ και κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. Είμαι εθελόντρια στο Χαμόγελο του παιδιού.

Ασχολούμαι με τα κοινά και είχα εκλεγεί πρώτη δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής το 2010

ΜΗΝΥΜΑ
ΘΕΛΩ να ασχοληθώ με την Τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύω ,ότι μπορώ να προσφέρω έναν άλλο βηματισμό στην πόλη μου την αγαπημένη με προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, την παιδεία, την τρίτη ηλικία την ασφάλεια του πολίτη. 

ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΏ να σηκώσω και να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της πόλης μου,και τις παθογενένειες της εποχής μας σε τοπικό επίπεδο.