ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


3 Ιουλίου στις 7:46 π.μ.
Τα σχολεία έχουν κλείσει, όμως οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Μετά το 14ο και το 7ο δημοτικά σχολεία και τους εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς, σειρά έχουν το 4ο και 13ο. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και τα παιδιά μας αξίζουν πολλά. Τα πάντα.

Αυτό το σύντομο κειμενάκι ήταν από ανάρτηση του δημάρχου μαζί με σχετικές φωτογραφίες... 
για το βάψιμο αιθουσών των σχολείων.
Φυσικά θα αναρωτιέστε τι το σημαντικό υπάρχει σε αυτό και ασχολούμαστε... 

Και όμως είναι ένα μικρό δείγμα της στείρας επικοινωνιακής πρακτικής που ακολουθεί ο Μπάμπαλος από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον δήμο (Σεπτέμβριο 2014). 
Ο κόσμος τον τίμησε με μεγάλο ποσοστό στις τελευταίες δημοτικές εκλογές που σημαίνει ότι αυτή η στρατηγική σε συνδυασμό με άλλες κινήσεις τελικά φέρνουν αποτέλεσμα και μάλιστα εντυπωσιακό.

Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη ανάρτηση...
υπάρχει κάποιος δήμος που να μην κάνει αυτές τις εργασίες το καλοκαίρι?
αλλά ας πούμε τον Νοέμβριο? 

Το καλοκαίρι που για 2 μήνες τα σχολεία παραμένουν κλειστά είναι η μοναδική εποχή να γίνουν τέτοιου είδους εργασίες, ώστε να είναι έτοιμα για το φθινόπωρο. Έτσι γίνονταν πάντα!!!!!

Όμως ο δήμαρχος θεώρησε σκόπιμο να εμφανίσει σαν μέλημα του κάτι που δε μπορεί να γίνει διαφορετικά!!!!

Είναι θέμα ερμηνείας να κρίνει ο καθένας, τον σκοπό αυτής της ανάγκης του δημάρχου να κοινωνήσει το αυτονόητο... κάποιος μπορεί να πει ότι είναι τόσο ευτυχής που θέλει να μοιραστεί την χαρά του με τους δημότες... κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι ο δήμαρχος υποτιμά την νοημοσύνη των δημοτών... αλλά είναι τελικά θέμα ερμηνείας?

Στα σχόλια που ακολούθησαν 2 δημότες ρώτησαν για το 3ο σχολείο, αλλά μέχρι σήμερα δεν πήραν απάντηση... ίσως μετά την ανάρτηση από το μπλοκ να μπει κάποιος στον κόπο να τους απαντήσει...
όπως γίνεται τους τελευταίους μήνες μέσω facebook, όταν αναρτάται μία παράλειψη τις επόμενες ώρες τακτοποιείται. 


Λίγο το μούδιασμα από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, λίγο η ζέστη, λίγο η ανεμελιά του καλοκαιριού έχουν ατονήσει την δράση του blog, αυτό είναι κάτι παροδικό, γιατί ο δήμος μας έχει περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά από ένα παρατηρητήριο ενεργών πολιτών που θα ελέγχουν και θα ενημερώνουν τους δημότες.