94FM ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 250.000 ΓΙΑ 10 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?


Στις 28 Αυγούστου έγινε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του 94FM.

Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που μάλλον λίγοι το πήραν χαμπάρι, και μάλλον δεν ήταν τυχαίο το ξαφνικό της συνεδρίασης…

Θέμα της συνεδρίασης ήταν η έγκριση αιτήματος για πίστωση χρηματικού ποσού #250.000,00# € που αφορά την έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Δ.Ε.Ρ.Η.Α. «ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM», εις βάρος του ΚΑ 00-6738.001 του προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, για το έτος 2019.
(Δείτε ΕΔΩ)

Ο λόγος του αιτήματος είχε να κάνει με τους δέκα εργαζόμενοι που επέστρεψαν στη Ραδιοφωνία, με το πέρας των τεσσάρων χρόνων, και αυτό είχε σαν συνέπεια την αύξηση του κόστους μισθοδοσίας στο διπλάσιο!!!!

Για να καταλάβουμε, τα 250.000 ευρώ αφορούν τη μισθοδοσία των 10 υπαλλήλων για τους επόμενους 3 μήνες?

Δε μπορεί κάτι έχουμε καταλάβει λάθος… αξίζει πάντως να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις απολαβές των υπαλλήλων που επέστρεψαν…


Το διοικητικό συμβούλιο έκρινε ομόφωνα το αίτημα για την πίστωση του ποσού 250.000!!
Τα παρόντα μέλη ήταν εκτός από τον πρόεδρο της επιχείρησης, εκπρόσωποι παρατάξεων της αντιπολίτευσης αν και είναι λίγο μπερδεμένη η σύνθεση αφού 2 από τα παρόντα μέλη είναι της ίδιας παράταξης…

Ανεξάρτητα από αυτό η απόφαση είναι άκυρη διότι δεν υπήρξε απαρτία. 


Σύμφωνα με το Άρθρο 4 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) - Απαρτία και λήψη αποφάσεων

2. Για τη νόμιμη λήψη ή έγκριση των ανωτέρω αποφάσεων απαιτείται η πλειοψηφία του συνόλου των μελών του αντίστοιχου συμβουλίου (NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3463 Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων - Άρθρο 256 - Έγκριση αποφάσεων)

Στα μέλη υπολογίζεται και ο πρόεδρος, οπότε στο συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο τα απόντα μέλη ήταν 5 όσα και τα παρόντα και κατά συνέπεια δεν υπήρξε πλειοψηφία! 


Συνοψίζοντας…
Στους παρόντες ήταν τακτικό και αναπληρωματικό μέλη της ίδιας παράταξης?
Η απόφαση είναι άκυρη λόγω μη απαρτίας. Αυτό το αντιλήφθηκαν οι παρόντες ή σκοπίμως το αγνόησαν?
Ρώτησε κάποιος από τους παρόντες λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό των 250.000 ευρώ, αναλυτικά ποσά ανά μισθοδοτούμενο, το χρονικό διάστημα που θα εξασφαλίσει η ενίσχυση του ποσού.

Το διοικητικό συμβούλιο εγκρίνει το αίτημα του προέδρου για οικονομική ενίσχυση 250.000 ευρώ, και όχι το δημοτικό συμβούλιο? Εκτός και αν έγινε το αίτημα από τον πρόεδρο στο Δ.Σ. της επιχείρησης για να αιτηθεί το ποσό από το δημοτικό συμβούλιο!!!!!!

Η αντιπολίτευση που ρεμβάζει?