ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!


Διάβασα το παρακάτω σε δελτίου τύπου για τον δήμο μας...

"Στην ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, και κατ’ επέκταση των δημοτών, πέρασαν και επίσημα τα πρώτα οικόπεδα από το σύνολο των 4.500 τμ των ελεύθερων χώρων, που ο Δήμος έχει αποφασίσει να αγοράσει προκειμένου να αυξήσει τους κοινόχρηστους χώρους στην πόλη δημιουργώντας θύλακες πρασίνου, μικρές πλατείες και νέες παιδικές χαρές."

και δε μπορούσα να σταματήσω από τα γέλια!!!

και πως να μη γελάει κάποιος όταν διαβάζει το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, και περνάει καθημερινά από την οδό Ανατολής και βλέπει κλειδωμένο δημοτικό χώρο 1.200 τ.μ!!!!!!
ο οποίος χώρος κοντεύει 5 χρόνια κλειδωμένος, και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα!!!!
(διαβάστε μία από τις δημοσιεύσεις)

Το αναδημοσιεύω 5-6 μήνες και τίποτα, δε μασάει το ιερατείο του δήμου, σιγά μη κάνω εγώ παράπονο ως δημότης και πειθαρχήσει ή αναγνωρίσει το λάθος της η δημοτική αρχή, κατά τα άλλα όλων των δημοτών...

Το εύλογο ερώτημα είναι, εφόσον υπάρχουν κλειδωμένοι δημοτικοί χώροι, που δεν είναι στην διάθεση των δημοτών, τι να τους κάνουμε τους καινούργιους????

Για να βρεθεί κάποιος περίοικος ψηφοφόρος και να κάνει παράπονα ότι γίνεται φασαρία από σκυλιά και ανθρώπους ζητώντας να σφραγιστεί ο χώρος, όπως έγινε με το παρκάκι της οδού Ανατολής?

Για να έχουν τα κλειδιά του χώρου η υπηρεσία καθαριότητας...
Τι Γελοιότητες είναι αυτές!!! που θέλουν να βγάλουν και δελτίο τύπου, μιλώντας για θύλακες πρασίνου, όταν το επτασφράγιστο παρκάκι της οδού Ανατολής, μάλλον προορίζεται για τσιμέντωμα, αφού υπάρχει δρομολογημένη διαδικασία για την ανέγερση παιδικού σταθμού ή νηπιαγωγείου, αλλά εξαιτίας του μετασχηματιστή υψηλής τάσης της ΔΕΗ, έχει παγώσει η διαδικασία και η δημοτική αρχή περιμένει αν η ΔΕΗ προτίθεται να μεταφέρει τον μετασχηματιστή σε άλλο τετράγωνο ώστε να προχωρήσει στην τσιμεντοποίηση του "ελεύθερου" χώρου.


Σχετικά με τα οικόπεδα των 4.500 τ.μ. που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του δήμου, εκεί υπάρχει μία λεπτομέρεια σχετικά με το κόστος!
Δεν γνωρίζω λεπτομερώς το θέμα απλά θυμάμαι ότι η τιμή τους ήταν αρκετά χαμηλότερη από την αξία που ήταν διατεθειμένος να τα αγοράσει ο δήμαρχος, και μάλιστα σε δημοτικό συμβούλιο στο οποίο πάρθηκε η απόφαση για την έγκριση της αγοράς, οι Μαστοράκος, Κουτρούλης, Παπαδημητρίου, Φίλανδρος, Κεσκινίδης, Σπηλιόπουλος και Γαλακτοπούλου αρνήθηκαν
να συνεναίσουν και μάλιστα γι' αυτή τους την στάση του "μάλωσε" ο Μπάμπαλος.

Θα είχε ενδιαφέρον κάποιος που γνωρίζει καλά το θέμα να μας στείλει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πλήρωσε ο δήμος και πόσο θα έπρεπε να κοστίσει αυτή η αγορά σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες.

Η δημοτική αρχή του Μπάμπαλου εκτός από έλλειψη ήθους έχει τεράστιο θράσος και εξαιτίας της εξουσίας που κατέχει, υποβαθμίζει καθημερινά την νοημοσύνη των δημοτών και όσων ασχολούνται περισσότερο ενεργά με τα κοινά του δήμου, όσο τους το επιτρέπουν οι αντιδημοκρατικές συνθήκες που από το 2014 έχουν επιβληθεί από τον δήμαρχο και την παρέα του.

Μόνο μία ερώτηση προς το παρόν...
αυτά τα οικόπεδα των 4.500 τ.μ. τα αγοράζει ο δήμος Ηρακλείου ή η ΚΕΑΕΔΗΑ Κε Βαβουράκη, για να ξέρουμε αν μας ανήκουν!!!