ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Νέα μεγάλη επιτυχία του Μπάμπαλου όπως διαβάσαμε στο πρόσφατο δελτίο τύπου του δήμου!!!!

Ο Νίκος Μπάμπαλος ενημέρωσε τον διοικητή αφενός για την προ ημερών επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, αφετέρου για την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για την φύλαξη, σε συνεργασία με σχετική, εξειδικευμένη εταιρία, των δημοτικών κτιρίων και των σχολείων της πόλης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν η Αστυνομία να είναι σε άμεση και στενή επαφή τόσο με τους δημοτικούς αστυνομικούς, όσο και με τους φύλακες των δημοτικών κτιρίων και σχολείων ώστε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., όταν χρειάζεται, να είναι ακόμα πιο άμεση.

Τι είπες τώρα δικέ μου????

Πραγματικά πολύ συγκινητική ανάρτηση και πληροφορία, φαντάζομαι ότι οι δημότες μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχοι.
και διαβάζουμε όλα αυτά την στιγμή που ακόμα και την ομάδα ΔΙΑΣ η παρουσία της έχει περιοριστεί στο κέντρο της πόλης.

Οι δύο πλευρές διαπίστωσαν ότι οι συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης και του Δήμου έχουν φέρει μείωση στα σοβαρά φαινόμενα παραβατικότητας της πόλης... 

Για να έχουν διαπιστώσει κάτι τέτοιο και οι δύο πλευρές, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν στατιστικά στοιχεία που το τεκμηριώνουν, περιμένουμε λοιπόν να τα δούμε αναρτημένα στην σελίδα του δήμου, που όπως έχω ξαναγράψει δεν είναι εταιρία να παρουσιάζει τα προιόντα της, αλλά να ενημερώνει τους δημότες.

Μηχανάκια, κυρίως βραδυνές ώρες, πηγαινοέρχονται στην πλατεία που είναι το θεατράκι, με κίνδυνο να τρακάρουν με πεζούς, ο θόρυβος από αυτά τα μηχανάκια έχει γίνει καθημερινή κατάσταση. Περνώντας από το θεατράκι, μπορεί και να την ακούσεις από την μυρωδιά του χόρτου που αναδύεται στον αέρα.

Από την κάτω πλευρά της πλατείας, μπροστά στο δημαρχείο, μαζεύονται πιτσιρικάδες, και γίνεται χάβρα των ιουδαίων. Προχθές, και ενώ καθόμουν στο καφέ - φούρνο δίπλα στο δημαρχείο, γύρω στις 8-9 το βράδυ, έγινε ένας πανικός, κάποιοι πιτσιρικάδες κυνηγούσαν κάποιους άλλους, που αναγκάστηκαν να καταφύγουν στον ΗΣΑΠ, και μέχρι να λυθεί ο τσαμπουκάς είχαν κάνει άνω κάτω την περιοχή με φωνές λες και ήταν σε γήπεδο!!

Και αυτό είναι καθημερινή κατάσταση στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στο οποίο μετά από κάποια ώρα, απογευματινή δε θα δεις να περιπολούν ομάδες ΔΙΑΣ.

Ένα ακόμη δελτίο τύπου, μόνο και μόνο για να αναφέρει το όνομα του δημάρχου, με περιεχόμενο που ουσιαστικά προκαλεί το κοινό αίσθημα των δημοτών, που άλλα βιώνουν καθημερινά και άλλα διαβάζουν στα δελτία τύπου του Μπάμπαλου.