ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ


Όπως ενημερωθήκαμε… 

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Διευθυντή του σταθμού μας κ. Βασίλη Νομικό.

Είναι αυτό που είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι το δούλεμα πέφτει ψιλό γαζί…

Από πού προκύπτει άραγε η επιτυχημένη συνεργασία?
Υπάρχουν κάποιες δημοσκοπήσεις που να βεβαιώνουν κάτι τέτοιο?

Ξέρετε, η θέση του Κου Νομικού δεν είναι άμισθη, πληρώνεται για αυτή την θέση, και τα χρήματα αυτά προέρχονται από τους δημότες. Στην θέση αυτή έχει στην ουσία κάνει κατάληψη αφού (αν δε κάνω λάθος) είναι αμετακίνητος από το 2015.

Τα χρήματα που εισπράττει ο Κος Νομικός αντιστοιχούν στους μισθούς πλήρους ωραρίου 2 τεχνικών, που θα είχε σαν συνέπεια την διεύρυνση του ζωντανού προγράμματος για 7 ώρες!!! Εδώ και χρόνια το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού είναι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Δηλαδή για να το κάνω πιο λιανά…
Ο Κος Νομικός πληρώνεται για να είναι υπεύθυνος προγράμματος σε ένα πρόγραμμα που αποτελείται από 7-8 εκπομπές εβδομαδιαίως, και μάλιστα την μία από αυτές την επιμελείται ο ίδιος.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του σταθμού

Υπάρχουν τόσοι φορείς στην πόλη μας που θα μπορούσαν να είχαν πρόσβαση στο δημοτικό ραδιόφωνο χωρίς κόστος, εξάλλου το δημοτικό ραδιόφωνο δεν είναι ανταγωνιστικό, και μάλιστα οφείλει τουλάχιστο στους φορείς που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας να τους προβάλει και να τους ενθαρρύνει προς όφελος των δημοτών που πληρώνουν το μάρμαρο για την λειτουργία του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Πράγματι πρόκειται για πολύ επιτυχημένη συνεργασία…