ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 Άλλη μία εκκρεμότητα που περιμένει απαντήσεις, έχει να κάνει με τις επαναλαμβανόμενες συμβάσεις, του υποστηρικτή και χειροκροτάκια του Μπάμπαλου Σπύρο Βαλλίνη ο οποίος ανανεώνει συμβάσεις από το 2016 στην ΚΕΑΕΔΗΑ για παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών λογιστικών, εξειδικευμένων κ.α. εργασιών. 

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι συνδιοίκησαν με τον Μπάμπαλο, έχουν υπογράψει σαν πρόεδροι της ΚΕΑΕΔΗΑ την σύμβαση με τον συγκεκριμένο. 

Σε προηγούμενη ανάρτηση ζητούσαμε να μάθουμε, αν έχει κάποια σχέση με τα λογιστικά ο συγκεκριμένος, τελικά τι δουλειά κάνει, και ποιος και με πιο τρόπο τον επέβαλε ο Μπάμπαλος. 

Ένα από το ονόματα ήταν εκείνο του Μπαρμπούνη, που ως πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ είχε υπογράψει ανανέωση σύμβασης ή συμβάσεων με τον Βαλλίνη. 

Για όσους δεν έχουν διαβάσει την σχετική ανάρτηση

Για να γνωρίζει ο κόσμος, ο Μπαρμπούνης που σνομπάρει να εξηγήσει, όχι για το μπλοκ, αλλά για τους δημότες, διότι οι δημότες πληρώνουν αυτές τις συμβάσεις και όχι ο Μπαρμπούνης για να τους σνομπάρει και από πάνω, παρότι έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό από την διοίκηση Μπάμπαλου, εμφανίστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αρώνη η οποία ως κατηγορούμενη από την εισαγγελία θα κρίνονταν αν είχε δόλο στην απόλυση μου, (το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μπαρμπούνης ότι η απόλυση μου ήταν προαποφασισμένη όταν ο Μπάμπαλος θα γίνονταν δήμαρχος), επίσης σε αγωγή για ηθική βλάβη η οποία κατατέθηκε αφού ο Μπαρμπούνης είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τον Μπάμπαλο, και πάλι μαζί με τον Πέτρου ήταν μάρτυρας... 
Αυτό θα το βρει μπροστά του διότι αυτά που κατέθεσε δεν συμφωνούν με το ηχογραφημένο ντοκουμέντο που έχει κατατεθεί στην δικογραφία... 

Είναι δείγμα ανευθυνότητας και δειλίας το να ποντάρει ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, σε πολιτικάντικες πρακτικές του κώλου, "όταν είσαι σε δύσκολη θέση, κάνεις τον κινέζο μέχρι να ξεχαστεί το θέμα..." 

Ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος που εμπλέκεται το όνομα του με τις συμβάσεις του Βαλλίνη είναι ο Φίλανδρος... ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο και αυτός να μας πει πως και γιατί έγιναν οι συμβάσεις με τι κριτήρια και γνωσιακό επίπεδο. 

Βέβαια να σας πω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι θιγόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, προσπαθούν να αποδώσουν ως δόλιες επιθέσεις στο πρόσωπο τους, τέτοιου είδους εξηγήσεις... 

Σε ότι αφορά τον Μπαρμπούνη, το ίδιο θα έκανα, ακόμα και αν δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση μου, αλλά είναι λογικό να επιβαρύνει την θέση του, γιατί γνωρίζει πολύ καλά εξ αρχής ότι η απόλυση μου είχε ρεβανσιστικά κριτήρια και σε καμία περίπτωση υπηρεσιακά, και εξακολουθεί μετά από 6 χρόνια να είναι συμμέτοχος. Ε αυτός ο τύπος δεν έχει τσίπα!!! 

Ο Γιάννης ο Φίλανδρος μου είναι συμπαθής, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνω τα στραβά μάτια σε ότι φάλτσο τον αφορά. Εξάλλου ακριβώς επειδή γνωριζόμαστε, ζούμε στην ίδια πόλη, θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες προθέσεις... 

Ας αφήσουμε άλλους να κάνουν τους πολιτικούς...