ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑ ΦΙΞ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ?


Από την 1η μέρα που ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου ο Μπάμπαλος, επιδεικνύει ένα ηγεμονικό προφίλ, αγνοώντας τον δημοτικό συμβούλιο ως θεσμό, αρνούμενος να δίνει απαντήσεις σε κρίσιμα μάλιστα ερωτήματα που τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, Στο ίδιο μήκος κύματος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι φιγουράρουν στα social media με διάφορες ανακοινώσεις και διαφημίζοντας έργα και "επιτεύγματα" της διοίκησης, αλλά απαξιώνουν όσους δημότες μέσω σχολίων εκφράζουν ερωτήματα. Προφανώς αυτοί οι δημότες χαρακτηρίζονται κακεντρεχείς ή γραφικοί, ή αντιπολιτευόμενοι συκοφάντες, οπότε η απαξίωση νομιμοποιείται ηθικά τουλάχιστο, στο υπερφίαλο νοσηρό μυαλό τους φυσικά.

Την εβδομάδα που πέρασε, ο υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο FB, ως απλός φορολογούμενος δημότης όπως ανέφερε, αφού όταν έκανε το ερώτημα στο δημοτικό συμβούλιο η απάντηση ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ρωτώ σαν απλός φορολογούμενος δημότης!!!

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ότι ο Δήμος απέκτησε την κυριότητα του λεγόμενου κτήματος Φιξ.
Στήθηκαν εξέδρες!! Δοξάστηκαν αυτοί που ψήφισαν το δάνειο των 5000000€
Έγιναν γιορτές και πανηγύρια!!!
Πήγαν παιδάκια του δημοτικού και ήρθαν αντιμέτωπα με την άθλια κατάσταση των χημικών τουαλετών
ΓΙΑΤΊ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΓΡΆΦΕΤΑΙ ΌΤΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΞ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?
ΓΙΑΤΊ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΊΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΌΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΆΝΕΙΟ?
ΤΕΛΙΚΆ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΛΕΓΌΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑ ΦΙΞ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΜΑΣ?
ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ??
Υ. Γ Ρωτώ σαν φορολογούμενος δημότης γιατί όταν ρώτησα σαν δημοτικός σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο δεν κατάλαβα την απάντηση. Ήταν παντελώς ασαφής.
Κυριάκος Κουτρούλης
Υποψ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ