ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ

Για ευθύνες των "μνημονιακών και δήθεν ανεξάρτητων υποψηφίων" έκανε λόγο η υποψήφια Δήμαρχος Ειρήνη Κατσινοπούλου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο».

«Στις 18 Μάη σπάει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής και στις 25 Μάη ολοκληρώνεται η νίκη μας!» Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα αποχαιρέτησε τις φίλες και τους φίλους του «Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής- Αξιοπρέπεια, Αντίσταση, Αλληλεγγύη- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» που παρά την καταρρακτώδη βροχή γέμισαν την πλατεία Έρωτα, η υποψήφια Δήμαρχος. Στην ομιλία της περασμένης Παρασκευής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δικτύου (Πεύκων 8), η Ειρήνη Κατσινοπούλου τόνισε ότι «οι ομπρέλες χρειάζονται στους δημότες της πόλης και για έναν άλλο λόγο: βρέχει ανεξάρτητους υποψήφιους. Δήθεν ανεξάρτητους αλλά απόλυτα δεσμευμένους στο άρμα των κομμάτων που μας οδήγησαν στην καταστροφή, δεσμευμένους στο άρμα της Ν. Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του μνημονίου».

« Θα γίνουμε», υποσχέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος «πολύ ενοχλητικοί και ταυτόχρονα πολύ συγκεκριμένοι στις προτάσεις μας και το πρόγραμμά μας όπως ήδη έχει συμβεί σε σχέση με την κοινωνική πολιτική που θα εφαρμόσουμε στο Δήμο. Το ίδιο θα συμβεί και για το θέμα των δημοτικών τελών που οφείλουμε να κατανέμονται και με κοινωνικά κριτήρια δικαιότερα, το ίδιο θα συμβεί και με τη διαχείριση των απορριμμάτων (υποστηρίζουμε μια ριζική αλλαγή του υπάρχοντος μοντέλου) και την καθαριότητα της πόλης. Γιατί δεν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να σκουπίζουμε ακόμα τους δρόμους με χορτόσκουπες. Με τα έξι εκατομμύρια που εισπράττει ο Δήμος από τα δημοτικά τέλη θα έχουμε και σύγχρονα μέσα καθαριότητας και μια πόλη που θα λάμπει!»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Ειρήνη Κατσινοπούλου , επικεντρώθηκε στο αίτημα των πολιτών για έντιμους υποψήφιους. «Δεν μας αρκεί η εντιμότητα στα λόγια», τόνισε. Εμείς εξήγησε «πιστεύουμε στη διαφάνεια, στη δημόσια λογοδοσία. Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια αγαθά αλλά είμαστε απόλυτα αντίθετοι στην αδιαφανή διαχείριση στην τελευταία δημοτική επιχείρηση»

Και έθεσε μερικά ουσιαστικά ερωτήματα: «Ποιοι και με ποιους τρόπους έφτασαν το χρέος του Δήμου στα επίσημα 20 εκατομμύρια; Ποιοί φταίνε; Ποιοί υπό απαλλοτρίωση χώροι πρασίνου χάθηκαν και με ποιούς τρόπους; Ποιοι ευθύνονται για το διαχρονικό έγκλημα που λέγεται Φιξ;»

Τι εγγυήσεις έδωσε η υποψήφια Δήμαρχος ; « Κανείς δεν είναι παραπάνω από τους άλλους, ούτε καν η Δήμαρχος» απάντησε. Εμείς συνέχισε, «δεν εξαγοράζουμε ψήφους και συνειδήσεις. Εμείς εγγυόμαστε την συλλογική και ατομική αξιοπρέπεια του δημότη, εγγυόμαστε ότι θα εμπνεύσουμε ξανά τους κατοίκους της πόλης μας και ότι θα αποκτήσει ταυτότητα το Ηράκλειο, ως πόλη της δημιουργίας και του πολιτισμού».

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δικτύου Πολιτών χαιρέτησαν, οι βουλευτές, Χαρά Καφαντάρη και Δημήτρης Τσουκαλάς και και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Επίσης οι: Αιμιλία Τζίβα (συντονίστρια της Ο. Μ Συριζα Ηρακλείου) και ο Θανάσης Δημάκης ( Γεωπόνος, μέλος Δ. Σ Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου).

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

1. Αγγέλικας Νίκος - Δάσκαλος

2. Βελλίδου Φανή – Μαθηματικός

3. Βερνάδος Πέτρος – ομότιμος καθηγητής ΤΕΙ

4. Γλαρέντζου – Αποστολίδη Ελένη - Εκπαιδευτικός

5. Δαρεμάς Γιώργος – Πανεπιστημιακός- εκδότης

6. Θωμίδης Δημήτρης – Ελεύθερος επαγγελματίας

7. Καλκανδής Πέτρος - Πολιτικός επιστήμονας

8. Καμπούρη Δέσποινα - Γιατρός

9. Κατζηλιέρης Παναγιώτης - Κηποτέχνης

10. Κοσκολέτος Σωτήρης- Οκονομολόγος

11. Κουντή Δήμητρα - Δημοσιογράφος

12. Κουτσογιάννης Βαγγέλης - Γυμναστής, προπονητής

13. Λευκιμιάτης Χάρης – Αρχιτέκτων

14. Λιάκος Θανάσης – Εκπαιδευτικός

15. Μανώλας Γιάννης – Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος

16. Μαριόλη Ελένη – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

17. Μαυραγάνη Σοφία - Ψυχολόγος

18. Μαυροφρύδη Εύη - Φιλόλογος

19. Μαυροφρύδης Κων/νος - Συνταξιούχος υπουργείου Υγείας

20. Μπαρδούλη Σούλα - Ελεύθερη επαγγελματίας

21. Μπλέκα Βασιλική – Σχολική Σύμβουλος

22. Παπαδόπουλος Κώστας - Συνταξιούχος ΟΤΑ

23. Πάσχος Θοδωρής – Εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ

24. Πάττας Γιάννης – Λογιστής

25. Πολύζου Μάρω - Οδοντίατρος

26. Σαρακηνός Παναγιώτης – Μαθηματικός

27. Σελμπέση Αρετή - Γραφίστρια

28. Σκευοφύλακας Παναγιώτης – Πολιτικός Επιστήμονας

29. Σκούντζου Μάγδα – Δικηγόρος

30. Χαρώνη Ανθή – Φυσικός

31. Χήτου Σπυριδούλα - άνεργη

32. Χρηστίδης Ιορδάνης – Διεθνολόγος Ιστορικός Τέχνης

33. Χρυσάγη Ελένη – Αισθητικός

Φωτογραφίες - κάμερα: Μάριος Θεοδωρίτσης -http://www.facebook.com/marios.theodoritsis

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=WRUr0_C5L1g ή στην κατηγορία VIDEO



 

Από : www.zonews.gr