ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Την Τρίτη 13 Μαΐου ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. του Επικοινωνία 94FM η καταγγελία σύμβασης αορίστου χρόνου του δημοσιογράφου Τάσου Τατάρογλου.
Η απόφαση πάρθηκε με την επίκληση «οικονομικών λόγων» που είναι η βιτρίνα στην δίωξη που σχεδίαζε εδώ και καιρό ο Δήμαρχος Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλος.

Ο Τάσος Τατάρογλου εκτός από εργαζόμενος στον Επικοινωνία 94FM είναι διευθυντής της τοπικής εφημερίδας «Ζω στην Ιωνία & Εδώ Ηράκλειο», η οποία κατέγραφε τα δυσάρεστα γεγονότα για την Δημοτική Αρχή του Στ. Γεωργόπουλου που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον δήμο μας, χωρίς να κάνει τα στραβά μάτια χάριν της εργασιακής σχέσης που έχει με τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, κάτι που αποτέλεσε την πραγματική αιτία για την απόλυση – δίωξη του Τατάρογλου.

Ο Τάσος Τατάρογλου όπως θα διαβάσετε παρακάτω στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του 94FM και του Δ.Σ. της ραδιοφωνίας, ζητάει στοιχεία που προφανώς θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Δήμαρχο, και ίσως βγούνε και λαβράκια αν τελικά δοθούν τα ζητούμενα.



Προς: 1) Πρόεδρο Δ.Σ. δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού
Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94»
2) Μέλη Δ.Σ. δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού
Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94»

Θέμα: Επίδοση στοιχείων και εγγράφων

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 13 Μαΐου, μου επιδόθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής, εξώδικη δήλωση καταγγελία της σύμβασης εργασίας μου στην επιχείρηση. Όπως με ενημέρωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ., η απόφαση πάρθηκε με την επίκληση «οικονομικών λόγων». Έχοντας έννομο συμφέρον για να υπερασπιστώ τα νόμιμα δικαιώματά μου, σας καλώ να μου δώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

1)Ποιο είναι το κόστος ανά μήνα (από 01-01-2007) για έξοδα κυλικείου (καφέδες, αναψυκτικά κ.τ.λ.) που επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός στη δημοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας «Επικοινωνία 94».

2)Ποιο είναι το κόστος ανά μήνα (από 01-01-2007) για πληρωμή θέσεων στάθμευσης που επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός στη δημοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας «Επικοινωνία 94».

3)Τι προσλήψεις προσωπικού (Συμβάσεις εργασίας, συμβάσεις έργου κ.α.) έχουν γίνει (από 01-01-2007), με τι ειδικότητα και ποιους αφορά στη δημοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας «Επικοινωνία 94». Επίσης τι ποσά έχουν πληρωθεί με δελτίο επαγγελματικής δαπάνης ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής, σε φυσικά πρόσωπα που πρόσφεραν ή συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες στον «Επικοινωνία 94» (από 01-01-2007), ποια είναι αυτά τα πρόσωπα αυτά και τι ειδικότητα είχαν ή έχουν αν προσφέρουν ακόμη τις υπηρεσίες τους.
Επίσης σας υπενθυμίζω ότι αναμένω να μου χορηγήσετε ακριβές αντίγραφο της καθαρογραμμένης απόφασης του Δ.Σ. του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94» της Δευτέρας 12ης Μαΐου 2008, το οποίο συνεχίστηκε και την Τρίτη 13η Μαΐου 2008.

Τατάρογλου Τάσος
Δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ,
εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Επικοινωνία 94»
στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ