ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…

Λάμπουν δια της απουσίας τους οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στις διάφορες κινητοποιήσεις των υπαλλήλων του δήμου.
Στη γυμναστράδα εμφανίστηκαν στελέχη μόνο από την παράταξη του Β. Λύκουρα, στις υπόλοιπες ουδείς συμπαραστάτης από τους αντιπολιτευόμενους.

Φυσικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν συγκεντρώνεται τόσος κόσμος ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ψηφοθηρών, μη πω ότι μπορεί να θεωρούν, οι «παράγοντες» της αντιπολίτευσης ανεξαρτήτου παράταξης, γραφικές τις τελευταίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Ο λόγος που δεν συγκεντρώνονται αρκετοί εργαζόμενοι στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, είναι ο φόβος ότι θα μπουν στο στόχαστρο του Στ. Γεωργόπουλου, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον να μαθαίνει ποιοι συμμετέχουν σε απεργίες, κινητοποιήσεις κτλ.

Το παράδοξο αλλά και ενθαρρυντικό είναι ότι παρόλο που οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν είναι λιγοστοί, κάνουν πραγματικό ντόρο και οι κινητοποιήσεις πιάνουν τόπο.
Ίσως αυτό φτάνει στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, και εφόσον το ρόλο τους τον παίζουν οι εργαζόμενοι, ρεμβάζουν χαλαροί περιμένοντας το πλήρωμα του χρόνου.

Αναρωτιέμαι αν ήμασταν 1 χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές, με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετώπιζαν αυτές τις ευκαιρίες (κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες εργαζομένων) ? οι παρατάξεις που σήμερα πέρα από το να διαξιφίζονται με τον Γεωργόπουλο στα Δ.Σ. του Δήμου, δεν φαίνεται να δρουν αποτελεσματικά ώστε να ενημερωθούν οι δημότες για τις παρατυπίες και τις αυθαιρεσίες του Δημάρχου.