ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...

Εκατοντάδες έντυπα όπως το παρακάτω, «στολίζανε» τους δρόμους περιμετρικά της πλατείας, ενδεχομένως και σε άλλους δρόμους του Ηρακλείου.

Το κείμενο του εντύπου αν και είναι σαφές, δεν αφήνει τα περιθώρια να προσδιορίσεις την προέλευση του, δηλαδή αν προέρχεται από ενεργά μέλη της παράταξης του Μαστοράκου, που έχουν παραγκωνιστεί, αν το κείμενο είναι γραμμένο από δημότες που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και έχουν απηυδήσει από την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της δημοκρατικής παράταξης τα τελευταία χρόνια.

Οι υποψίες δεν περιορίζονται όμως στους κύκλους των ΠΑΣΟΚΩΝ, κάποιοι έχουν την υποψία ότι πρόκειται για προβοκατόρικη κίνηση από την μεριά του Γεωργόπουλου, έτσι ώστε να τονίσει την δύσκολη φάση που περνάει η δημοκρατική παράταξη στο Ηράκλειο, και να αποπροσανατολίσει με αυτό τον τρόπο ώστε να μη βαραίνουν τα κακώς κείμενα της τελευταίας περιόδου στο δήμο μας.

Το εν λόγω κείμενο έρχεται να ενισχύσει το σενάριο που σας είχαμε παρουσιάσει πριν από κάποιες μέρες σχετικά με ύποπτα παιχνίδια που στήνονται στις πλάτες των δημοτών και των εργαζομένων του δήμου.

Το κείμενο χαρακτηρίζεται σαν ανακοίνωση, αλλά είναι ανυπόγραφο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουμε και συνέχεια.