ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ

Μαθαίνω ότι κάποιοι εκλεκτοί όπως διαφαίνεται του Μαστοράκου, «τακτοποιούνται» σε θέσεις στο δήμο έτσι ώστε να μην βρεθούν μελλοντικά στο στόχαστρο των απολύσεων από τον Γεωργόπουλο.

Γύρω στα 35 άτομα είναι οι «εκλεκτοί» του Μαστοράκου που προφανώς ο ίδιος ζήτησε από τον Γεωργόπουλο να τους βολέψει και ο Δήμαρχος με την σειρά του τους τακτοποίησε!
Τι το διαφορετικό έχουν αυτοί οι 35 που δεν έχουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον δήμο Γ. Μαστοράκο, και που αναγκάζονται να βιώνουν καθημερινά την ανασφάλεια και την τρομοκρατία της σημερινής δημοτικής αρχής?

Από ότι φαίνεται ο Μαστοράκος δεν έχει χωνέψει ακόμα ότι ένας βασικός λόγος που δεν κέρδισε τις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν οι διακρίσεις και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με εντονότατο ενδιαφέρον, υπέρ συγκεκριμένων προσώπων.

Επειδή μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα, θα αναφερθώ σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή της κόρης πρώην δημοτικού συμβούλου γιατρού στο επάγγελμα, η οποία αμείβονταν με περίπου 800 ευρώ τον μήνα για την διαχείριση της ιστοσελίδας του δήμου η οποία ανανεώνονταν μόνο κάθε 4 χρόνια, προκειμένου να περαστούν τα αποτέλεσμα των εκλογικών αναμετρήσεων!

Επίσης αξίζει να αναφερθώ και στην περίπτωση εργαζόμενου χωρίς ξεκάθαρο αντικείμενο, για τον οποίο έχουν αναφερθεί περιπτώσεις παιδικής σεξουαλικής παρενόχλησης σε αγόρια! στο χώρο του δημαρχείου. Τα γεγονότα όμως που κουκουλώθηκαν, το ίδιο πρόσωπο έχει εκθέσει επανειλημμένα την στήριξη του πρώην δημάρχου με αποκορύφωμα περιστατικό, Χριστούγεννα στον 3ο όροφο του δημαρχείου, όπου ο εν λόγω εργαζόμενος καταφέρονταν με έντονο ύφος και με απαράδεκτο λεξιλόγιο απειλώντας τον λογιστή επιχείρησης στην οποία ανήκει. Τότε ο Μαστοράκος παρενέβη και από την τσέπη του! έβγαλε το ποσό που απαιτούσε ο εργαζόμενος προκειμένου να τον καθησυχάσει.

Τι να πρωτογράψω… για την περίπτωση «επιχειρηματία» με καφετέριες στην πόλη μας, για τον οποίο ο Μαστοράκος έκανε τα στραβά μάτια, κάνοντας τα χατίρια σε ότι ζητούσε και που στο τέλος ο «επιχειρηματίας» τον πούλησε χρηματοδοτώντας μέρος από τα προεκλογικά έξοδα της καμπάνιας του Γεωργόπουλου.

Για εκδότη υπέρ τοπικής εφημερίδας τον οποίο «έφτιαξε» ο πρώην δήμαρχος, μέχρι που ο εκδότης – δημοσιογράφος ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του Γεωργόπουλου, φτύνοντας εκεί που έγλυφε?

Να κάνει εξυπηρετήσεις ο Μαστοράκος σε κόσμο που τον στηρίζει και που θα τρέξει όποτε χρειαστεί να το καταλάβω ανεξάρτητα αν δε συμφωνώ με αυτή την λογική, αλλά να γίνει χαλί για ανθρώπους που ουσιαστικά δε τον στηρίζουν και που τον πουλάνε όποτε δε τον χρειάζονται, αυτό δε μπορώ να το χωνέψω.
Τα περισσότερα από τα 35 άτομα που ζήτησε ο Μαστοράκος την ασυλία τους ανήκουν σε περιπτώσεις που τον έχουν γραμμένο, βέβαια κατ΄ ιδίαν δεν γνωρίζω πως το παίζουν.
Αυτά τα φαινόμενα εγκυμονούν και άλλους κινδύνους που ενδεχομένως ο Μαστοράκος δε τους έχει υπολογίσει ή εκτός αν δε τον ενδιαφέρουν.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για διάφορες κινητοποιήσεις και απεργίες που γίνονται κατά καιρούς από επιχειρήσεις του δήμου. Υπάρχουν σωματεία τα οποία πρωτοστατούν και αντιδρούν στους χειρισμούς του Γεωργόπουλου. Όταν υπάρχουν «εκλεκτοί» για τους οποίους αργά ή γρήγορα οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα μάθουν για αύτη την διάκριση, προφανώς οι απεργιακοί αγώνες και οι αντιδράσεις θα ατονήσουν όταν διαπιστώσουν ότι κάποιοι έχουν δέσει τον γάιδαρο τους, και κάποιοι άλλοι καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Να υποψιαστώ ότι ήταν απροσδόκητα έξυπνη η αποδοχή του Γεωργόπουλου για την λίστα με τα ονόματα που αγωνιά ο πρώην δήμαρχος?

Προσωπικά θα ήθελα να μάθω τις προϋποθέσεις και την συνταγή για να μπεις στην λίστα του Μαστοράκου, το σίγουρο είναι ότι και ταγμένος να είσαι και να το δείχνεις με πράξεις δεν αρκεί για να γίνεις «εκλεκτός».