ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Διαβάσατε προσεκτικά το τραγελαφικό κείμενο της απόλυσης του Τ. Τατάρογλου?

Συνειδητοποιήτε τι νοημοσύνης άνθρωποι μας διοικούν?
Θέλουν και το καλό μας… τρομάρα τους…

Ας αναλύσουμε λίγο το κείμενο της απόφασης και ας διασκεδάσουμε με τις απίστευτες μπούρδες και ανακρίβειες που περιέχει.


Τον Μάιο, που έγινε το Δ.Σ. προκειμένου να καταγγείλει την σύμβαση του δημοσιογράφου, ο Τ. Τατάρογλου δεν είχε πράγματι ραδιοφωνική εκπομπή, είχε 3-4 μήνες πριν, δημοσιογραφική εκπομπή την οποία με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, διεκόπη, προφανώς εσκεμμένα ανοίγοντας τον δρόμο για τις περεταίρω ενέργειες.

Μέτα τη νίκη του Γεωργόπουλου στις δημοτικές εκλογές, ο ίδιος υπόγραφε το παρακάτω κείμενο στο οποίο διαβεβαίωνε ότι κανείς εργαζόμενος δε θα χάσει την θέση του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος ψεύδονταν, και όχι μόνο αυτό αλλά δεν τίμησε την υπογραφή του, τον λόγο του. Η ατιμία καταγράφεται περίτρανα στην αντίφαση των δύο κειμένων που είναι υπογεγραμμένα από το ίδιο πρόσωπο, τον Στ. Γεωργόπουλο.

Ένας εργαζόμενος που αμείβεται με το ποσό των 880 ευρώ τον μήνα, θα περισώσει την δημοτική επιχείρηση? Γιατί εφόσον είναι τόσο έντονο το οικονομικό της επιχείρησης της δημοτικής ραδιοφωνίας, ο ίδιος ο δήμαρχος που είναι και πρόεδρος της επιχείρησης, πληρώνεται εκτός από δήμαρχος με το ποσό των 5000 ευρώ, και σαν πρόεδρος της επιχείρησης με 1000 ευρώ περίπου?

Γιατί ο Στ. Γεωργόπουλος δεν απαξιώνει την αμοιβή του ως πρόεδρος της ραδιοφωνίας, εφόσον η επιχείρηση βρίσκεται σε τόσο δυσχερή κατάσταση όπως περιγράφει?


Το είχατε ξανακούσει αυτό? Αν είσαι άγαμος δεν έχεις υποχρεώσεις, οπότε σύμφωνα με το Γεωργόπουλο, αυτομάτως μπαίνεις στην λίστα υψηλού κινδύνου να απολυθείς.

Ο β) λόγος είναι επίσης αστείος, ο Τ. Τατάρογλου όντως είναι διευθυντής σύνταξης της τοπικής εφημερίδας «ΖΩ», η οποία διανέμεται δωρεάν και συντηρείται από μερικές διαφημίσεις, είναι άγνωστο αν προσφέρει κέρδη στους εμπλεκόμενους.

Αυτή η ευαισθησία του Γεωργόπουλου είναι το κάτι άλλο, πάντα θα υπολογίσει τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια για να απολύσει κάποιον, το σίγουρο είναι ότι θα τον απολύσει…


Πάνω από όλα Σταύρο μου το κοινό συμφέρον, ας θυσιάσουμε λοιπόν μερικούς ανύπαντρους προκειμένου να σώσουμε το μετερίζι των υπολοίπων παντρεμένων και με υποχρεώσεις συναδέλφων τους.

Έχουν αποχωρήσει όντως 3 άτομα με οικειοθελώς, αλλά ξεχάσατε εσείς στο Δ.Σ. να αναφέρετε ότι υπήρχαν και καμιά 20αριά μουσικοί παραγωγοί που δε τους ανανεώθηκε η σύμβαση και που αμείβονταν με μισθούς της πλάκας. Άρε Σταυρό μόνο τα θετικά λες, τα αρνητικά συνήθως τα ξεχνάς.


Ως γνωστόν???
Γιατί δεν επισυνάψατε τον κανονισμό λειτουργίας του ραδιοφώνου και είπατε «Ως Γνωστόν» για να δούμε και εμείς που δε μας είναι γνωστός ο κανονισμός λειτουργίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή απασχολούνται στο ραδιόφωνο περίπου 40 εργαζόμενοι, περίπου 10 είναι ΑΜΕΑ και απασχολούνται μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, περίπου 10 δεν έχουν σχέση με το ραδιόφωνο και απασχολούνται σε άλλες υπηρεσίες του δήμου ανεξάρτητα αν αμείβονται από το ταμείο του Επικοινωνία. Αν είναι σωστές οι παραπάνω πληροφορίες τότε ο δήμαρχος και πρόεδρος της ραδιοφωνίας δεν ξέρει που του πάνε τα 4.

Ανακριβής λοιπόν ο αριθμός των εργαζομένων, αλλά παρόλα αυτά θα υπάρξουν αντίστοιχες αποφάσεις καταγγελιών συμβάσεων, δηλαδή και άλλες απολύσεις.

Πάμε πάλι αυτό που είχε υπογράψει στις 19/10/2006 ο ίδιος κύριος που παίρνει σήμερα τις αποφάσεις.


Και ολοκληρώνοντας το Δ.Σ. της ραδιοφωνίας:


Ο Γ. Οικονομίδης γιατρός στο επάγγελμα είναι ο μόνος αιρετός εκτός από τον Γεωργόπουλο ανάμεσα στους 4 που ψήφισαν Υπέρ της απόλυσης του δημοσιογράφου Τ. Τατάρογλου.
Οι άλλοι 2 είναι λαϊκά μέλη, και προφανώς σφουγγοκωλάριοι του Γεωργόπουλου.

Τα παραπάνω συνέβησαν στις 13/05/2008

Ο Γεωργόπουλος απέκρυψε από τα μέλη του Δ.Σ. το έγγραφο που έλαβε από την περιφέρεια με ημερομηνία 8/4/2008 1 μήνα περίπου νωρίτερα της απόφασης, που αναφέρει τα εξής:


Χωρίς να υπολογίσει το παραπάνω έγγραφο, ο Γεωργόπουλος ακολούθησε αυτό που είχε στο μυαλό του, και για ακόμη μια φορά έκανε σαφές ότι δε υπολογίζει τους θεσμούς και τις διατάξεις του νόμου.

Εκτός από το παραπάνω έγγραφο ο Τατάρογλου ήταν υποψήφιος για το μεικτό της ΕΣΗΕΑ ως εκπρόσωπος του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, και εφόσον ήταν ο μοναδικός υποψήφιος αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι θα εκλέγονταν.

Με τα παραπάνω δεδομένα καλύπτονταν από την συνδικαλιστική ασυλία, την οποία ο Γεωργόπουλος έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Στις 2 Ιουλίου ο Τατάρογλου δικαιώθηκε από το πρωτοδικείο που έκρινε καταχρηστική την απόφαση του Δ.Σ. του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Ηρακλείου Αττικής, ακυρώνοντας έτσι την απόλυση και επιστρέφοντας ο δημοσιογράφος στα καθήκοντα του.

Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για ένα θέατρο παραλόγου, με πρωταγωνιστή τον πρώτο δημότη της πόλης, τον Σταύρο Γεωργόπουλο.

Όσοι θεωρούν τους εαυτούς νοήμονες, θα πρέπει να προσβάλλονται από τέτοιου είδους ενέργειές και αυτομάτως να αισθάνονται οργή και αγανάκτηση.