ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

Ήμασταν εκτός επικαιρότητας τις προηγούμενες ημέρες, αλλά επανήλθαμε δριμύτεροι, για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, θα σας πω, ότι το καλοκαίρι μόνο ανέμελη περίοδος δε θα είναι για τον δήμο Ηρακλείου, θα υπάρξουν εξελίξεις από δημοτικούς συμβούλους, αλλά όπως μαθαίνω θα έχουμε για ακόμα μια φορά σπασμωδικές πρακτικές από την πλευρά του Γεωργόπουλου που θα πυροδοτήσουν αντιδράσεις…

Πονηρούλη Σταύρο, πας να εκμεταλλευτείς την Θερινή περίοδο που όλα είναι χαλαρά για να κάνεις τα δικά σου!

Εν τω μεταξύ μπάχαλο τα έχουν κάνει στην ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ και προσπαθούν να τα μαζέψουν.
Ο Γ. Οικονομίδης μπήκε για τα καλά στο κόλπο, και ακολουθεί με απόλυτη πειθαρχία τις εντολές του Δημάρχου.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις γειτονίες (αν μπορούν να ονομαστούν πλέον έτσι) για την κατάσταση που επικρατεί κυρίως στο θέμα της καθαριότητας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, έχει περάσει ήδη 1μιση χρόνος από τότε που ανέλαβε ο Γεωργόπουλος, και δεν μπορεί μετά από τέτοιο χρονικό διάστημα να επικαλείται την παρελθούσα δημοτική αρχή ως υπεύθυνη για την ανεπάρκεια των υπηρεσιών.

Είχαμε και την συνέντευξη του Ν. Μπάμπαλου στον «Χτύπο» την όποια θα αναρτήσουμε και θα σχολιάσουμε τις επόμενες ημέρες, στην οποία αναφέρει ο Μπάμπαλος ότι είναι έτοιμος να γίνει Δήμαρχος! Υπομονή και όσοι δεν είχατε την δυνατότητα να διαβάσετε την «εντυπωσιακή» συνέντευξη στον Χτύπο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να την μελετήσετε από το Ηράκλειο News.