ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ…

Έκανα μια περιήγηση στο διαδίκτυο αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με το κτήμα FIX, με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα ότι πέρα από κάποια δημοσιεύματα σε εφημερίδες, δεν μπορεί κάποιος να βρει επαρκείς πληροφορίες, πόσο μάλλον ιστορικά στοιχεία για το συγκεκριμένο κτήμα.

Εφόσον τελικά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα επικεντρωμένος στο κτήμα ΦΙΞ, άλλαξα στόχο αναζητώντας ιστορικές πληροφορίες για το Ηράκλειο Αττικής. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ που να αναφέρει έστω περιληπτικά κάποια ιστορικά στοιχεία για το Δήμο μας.

Μετά από αυτή την τραγική διαπίστωση, δεσμεύομαι να συγκεντρώσω υλικό (έντυπο, φωτογραφικό) και να αναλάβω να κάνω μια ιστοσελίδα για την πόλη μας.

Είναι ενδεικτικό το πόσο απρόσωπο έχει καταντήσει το προάστιο ή μάλλον το έχουν καταντήσει οι διάφοροι αιρετοί, σε τέτοιο σημείο που να μην υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες για τη πόλη σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Όσοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν με υλικό και πληροφορίες που διαθέτουν για το Ηράκλειο, τους παρακαλώ να τις αποστείλουν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: irakleioatt@gmail.com