ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Ποιοι ήταν άραγε οι φωστήρες που συνέταξαν το κείμενο απάντηση – παρωδία στην τοπική εφημερίδα ΖΩ?
Φανταστείτε ότι αυτό το κείμενο άργησε 2 μήνες μέχρι να αποσταλεί στην τοπική εφημερίδα, όλο τον προηγούμενο καιρό πιθανών να το επεξεργάζονταν οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ σύμβουλοι του Στ. Γεωργόπουλου, και στο τέλος ο Δήμαρχος το υπέγραψε!

Είναι εντυπωσιακό που ο Δήμαρχος και το επιτελείο του δεν έχουν την δυνατότητα – ικανότητα να μη εμφανίζουν τόσο έκδηλα την ανεπάρκεια άλλα και την αδυναμία να ελιχθούν πολιτικά. Είναι γνωστό ότι ο Στ. Γεωργόπουλος είναι εκρηκτικός σαν χαρακτήρας, κάτι που δε του επιτρέπει να μην παίρνει αποφάσεις εν θερμώ. Από την άλλη δεν έχει τα αντανακλαστικά να υπολογίσει το κόστος αλλά και τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν τις σπασμωδικές του αντιδράσεις.

Με λίγα λόγια ο Κος Γεωργόπουλος έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ακατάλληλο για την δημόσια διοίκηση.
Δεν λειτουργούν εταιρίες, δήμοι, επιχειρήσεις με σπασμωδικές αποφάσεις και ενέργειες.
Αν ο Στ. Γεωργόπουλος εργάζονταν στον ιδιωτικό τομέα (που ποτέ του δεν έχει εργαστεί) θα ήταν ένας αποτυχημένος manager, και μάλλον άνεργος για πολλά χρόνια.
Η μόνη θέση που θα ταίριαζε στον Στ. Γεωργόπουλο, με τα χαρακτηριστικά που μας έχει αποκαλύψει τα τελευταία 1μιση χρόνια, θα ήταν εκείνη του Λοχία.

Σαν γραφικός Λοχίας θα ήταν πολύ πετυχημένος και διασκεδαστική ανάμνηση για τους φαντάρους που θα τον θυμόντουσαν μετά την θητεία τους.