Ο ΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Γυμναστήριο αντί Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) φαίνεται ότι θα γίνει το οικόπεδο του ΟΣΚ στις οδούς Πευκών και Βαλτετσίου. Την αλλαγή χρήσης πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τον Οργανισμό έπειτα από έγκριση πρότασης της Δημοτικής αρχής από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του ΕΕΕΕΚ Κα Θάνου πληροφορήθηκε από την τοπική εφημερίδα Χτύπος, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και φάνηκε να εκπλήσσεται καθώς όπως είπε στον Χτύπο, η Δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί ότι θα καλούσε τους γονείς για να τους ενημερώσει «Θεωρώ πως είναι ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει. Είναι μια μαχαιριά πίσω από την πλάτη μας» ανέφερε πικραμένη καθώς βλέπει προσπάθειες 5 χρόνων για να στεγαστεί το ΕΕΕΕΚ σε δικό του κτήριο ακυρώνονται.

Το παράδοξο είναι ότι πριν από ένα χρόνο είχε δημιουργηθεί το αντίστροφο πρόβλημα με την διοίκηση του Τυφώνα Ηρακλείου, που τότε περίμενε την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του Στ. Γεωργόπουλου, ότι η ομάδα θα αποκτήσει κλειστό γυμναστήριο, και αντί αυτού ο πρόεδρος του Τυφώνα Μιχάλης Μαρίνος αντιμετώπισε την δυσάρεστη έκπληξη να διαβάσει ανακοίνωση του δήμου που αναφέρονταν στην κατάργηση του γηπέδου και την χρήση του χώρου σε πάρκο.

Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για χαοτική κατάσταση που δεν έχει να κάνει μόνο με τον Δήμαρχο αλλά και με τους δημοτικούς συμβούλους είτε της πλειοψηφίας, είτε της μειοψηφίας, οι οποίοι αγνοούσαν όπως δείχνουν τα πράγματα το αίτημα του ΕΕΕΕΚ εδώ και 5 χρόνια. Φυσικά και το θέμα της δημιουργίας αθλητικών χώρων είναι εξίσου σημαντική, και πρέπει να βρουν οι ιθύνοντες χώρους που ακόμα δεν έχουν πωληθεί σε εργολάβους να αγοραστούν από τον δήμο για την αξιοποίηση τους σε χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας των δημοτών.

Εεεεε εσείς της αντιπολίτευσης ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!!!!