ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Επέστρεψε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος από το Πεκίνο, και σήμερα σαλπάρισε για την Νάξο.
Να κάνει και μερικές μέρες διακοπές ο άνθρωπος, εξάλλου στην Κίνα, το ταξίδι έγινε για λόγους Εθνικής στήριξης.

Η εικόνα του δήμου μας είναι απαράδεκτη, και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι απουσιάζει όποια μέριμνα από πλευράς δημοτικής αρχής και κανένα ενδιαφέρον για τις καθημερινές λειτουργίες και υπηρεσίες του δήμου.

Δεν γνωρίζω αν επηρεάζει αυτή την εικόνα οι καλοκαιρινές άδειες των υπαλλήλων, που φυσικά δεν δικαιολογεί την όποια απαράδεκτη κατάσταση, δεν ξέρω αν έχουν ατονήσει λόγω ζέστης οι δημοτικοί σύμβουλοι, ίσως φταίνε οι δυνατοί άνεμοι που παρασύρουν χαρτάκια, φύλλα από τα δέντρα, πάντως η εικόνα που παρουσιάζει το προάστιο από τα τέλη Ιουλίου είναι απαράδεκτη.

Οι κάδοι αναδύουν απίστευτη δυσοσμία, που σε συνδυασμό με την ζέστη κάνει αφόρητη την κατάσταση, όπου υπάρχουν πεύκα, οι πευκοβελόνες (τα πούσα όπως τα λένε στο χωριό μου) έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια τα πάρκα και τις νησίδες που τα φιλοξενούν.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δήμαρχος μας, πέρασε μια βόλτα από το δημαρχιακό μέγαρο, διαπίστωσε ότι όλα δουλεύουν ρολόι, και αποφάσισε να πάει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Σε αντίθεση με εκατοντάδες δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι εκτός από το επίδομα άδειας, δεν έχουν λάβει τους μισθούς του Ιουλίου (κάποιοι και προηγούμενων μηνών μισθούς), ενώ υπάρχει η ανησυχία λόγω της αδράνειας των τελευταίων εβδομάδων, για το αν θα πληρωθούν σύντομα, μιας και οι υποχρεώσεις τρέχουν παρόλο που ο Δήμαρχος ρεμβάζει.