ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ

Χθες μιλούσα με έναν γνωστό ο οποίος μου αποκάλυψε ότι δημοτικός σύμβουλος του Μαστοράκου που το παίζει Οσία Μαρία, ο οποίος είχε αναλάβει επιχείρηση του δήμου, είχε αποκαλέσει τους εργαζόμενους τεμπέληδες, άχρηστους, ανικάνους…

Και να ήταν ο μοναδικός που διαδίδει τέτοιους χαρακτηρισμούς για το έμψυχο δυναμικό του δήμου?

Το θράσος όλων αυτών των πολιτικάντηδων, φαντασμένων, ματαιόδοξων, τσαρλατάνων είναι απίστευτο.

Εκλέγονται για 4 χρόνια τουλάχιστο αναλαμβάνουν επιχειρήσεις που το αντικείμενο τους ανάθεμα και αν το γνωρίζουν, κάνουν τις αλχημείες τους, ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους, δεν έχουν την στοιχειώδη γνώση να τους διοικήσουν και τους αποκαλούν με επίθετα προσβλητικά και απαξιωτικά.

Αυτοί οι ανεπαρκείς, αργόσχολοι, ψεύτες, κομπλεξικοί επιζητούν το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου για να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη τους φιλοδοξία.
Αντί να δίνουν λόγο για ότι κάνουν και να αισθάνονται εκτεθειμένοι για όποια τους ενέργεια απέναντι στους δημότες, καταφεύγουν σε εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίων των εργαζομένων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις μένουν απλήρωτοι μήνες, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης και της ανευθυνότητας όλων αυτών των αθεόφοβων.

Είναι τραγικό όταν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι αντί να συνεργάζονται με τους υπαλλήλους της κάθε δημοτικής επιχείρησης, που έχουν σαφώς περισσότερη εμπειρία λόγω ετών προϋπηρεσίας, τους απαξιώνουν και θεωρούν εαυτούς τόσο χρήσιμους και απαραίτητους που αποκαλούν το έμψυχο δυναμικό τεμπέληδες.

Αγαπητοί συνδημότες, νιώθω ιδιαίτερα εξοργισμένος με αυτό που άκουσα, που σκέφτομαι διάφορες ακραίες πρακτικές αντιμετώπισης αυτών των υποκειμένων.
Όποιος δημοτικός σύμβουλος έχει παρόμοια άποψη για τους κακόμοιρους εργαζόμενους στον δήμο θα πρέπει να πηγαίνει σπίτι του πριν την τετραετία. Θα πρέπει να ντρέπεται να κυκλοφορεί ανάμεσα μας, και να μην υπολογίζει στην ανοχή μας και την υπομονή μας.

Αντί να ντρέπονται όλοι αυτοί οι παρείσακτοι που θέλουν να μας πείσουν ότι κόπτονται για το καλό της πόλης μας, εμφανίζονται συνάμενοι κουνάμενοι, χαμογελαστοί, ζητιανεύοντας την εύνοια μας, και όταν εκλεγούν μεταλλάσσονται σε υπερόπτες, καρεκλοκενταύρους, ασεβείς στους συνεργάτες τους και στους δημότες που τους τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευτυχώς που υπάρχουν και εξαιρέσεις, το θέμα είναι να απομονώσουμε αυτούς τους κρετίνους, που δεν έχουν τσίπα επάνω τους, που το παίζουν άνθρωποι της εκκλησίας και που αβίαστα ανοίγουν το στόμα τους και προσβάλλουν τον οποιοδήποτε υφιστάμενο τους.

Βέβαια είναι τόσο σάπιοι που δε το κάνουν σε «κοινή θέα» και όταν βρεθούν αντιμέτωποι με τα καμώματα τους τότε το παίζουν Οσίες Παρθένες!

Ουστ από εδώ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ