ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ

Άλλο ένα απαράδεκτο περιστατικό μεταξύ δημοτικού συμβούλου και υπαλλήλου του δήμου έμαθα σήμερα.

Το προηγούμενο αφορούσε δημοτικό σύμβουλο του Μαστοράκου, αυτό αφορά δημοτικό σύμβουλο της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το περιστατικό συνέβει πριν από το καλοκαίρι, όταν υπάλληλος αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αλλοδαπό, λόγω στάσης εργασίας που είχε προγραμματιστεί από τους εργαζόμενους στους δήμους και τις κοινότητες.

Ο αλλοδαπός κατέφυγε στον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο που έχει υπό την επίβλεψη του το γραφείο αλλοδαπών. Μαζί με τον αλλοδαπό εμφανίστηκε στο γραφείο και μετά από λογομαχία αποκάλεσε τον υπάλληλου του δήμου μπροστά σε κόσμο ΤΣΟΓΛΑΝΙ!
Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο πριν από τις τελευταίες εκλογές, ότι είναι ιδεαλιστής, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα αλλά θέλει να ασχολείται από ενδιαφέρον με τα κοινά κ.α.

Ο κος σύμβουλος πριν από κάποιους μήνες διέδιδε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί, παρόλα αυτά λένε ότι χαριστικά δε θα αποχωρήσει μέχρι τέλος του έτους.

Με λίγα λόγια οι συστάσεις για το ποιόν του δημοτικού συμβούλου ήταν μάλλον από την ανάποδη.

Τι είναι όλοι αυτοί ρε παιδιά, αντί να βρίσκονται στην λαχαναγορά ή σε κανένα καφενείο τους έχουμε βάλει στο δήμο για να διοικήσουν. Μήπως κάποιοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι βρίσκονται σε κανένα στρατόπεδο, κάνοντας τους λοχίες?
Τι συμπεριφορές είναι αυτές?
Με πιο δικαίωμα ξεστομίζουν τέτοιους είδους χαρακτηρισμούς?
Ποιος τους είπε ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να συνεργαστούν και να διοικήσουν τους υφιστάμενους τους.

Αυτές είναι πρακτικές από το παρελθόν, το οποίο πέρασε, αλλά έχουν μείνει κατακάθια όπως ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος.

Αν αναρωτιέστε για τον υπάλληλο στο αν προέβει σε κάποια αντίδραση, από όσο ξέρω έκανε αναφορά διαμαρτυρίας πρωτοκολλημένη, χωρίς να λάβει έστω μια συγνώμη.
Αυτός ο παλιομοδίτης δημοτικός σύμβουλος, κυκλοφορεί συχνά πυκνά στην πλατεία, οπότε αν τον δείτε σπικάρετε του 2 φωνήεντα για να καταλάβει ότι οι ξευτίλες και πρόεδροι της δημοκρατίας να γίνουν, παραμένουν ξευτίλες

Να σας θυμίσω τα λόγια του Γεωργόπουλου που δημοσίευσε τοπική εφημερίδα της Ν. Ιωνίας πριν αναλάβει καλά καλά την διαχείριση του δήμου:
«Θα καθαρίσω την κόπρο του Αυγείου από τον αμαρτωλό Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό που λυμαίνεται για χρόνια από άχρηστους ραδιοφωνατσζήδες της πλάκας»