ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

Κανένα πρόβλημα με την χρηματοδότηση του Κέντρου Υγείας εγγυάται ο Στ. Γεωργόπουλος μετά την ανησυχία που εξέφρασε ο Γ. Μαστοράκος, για την εξαγγελία του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε πρόσφατη επίσκεψη που έκανε στο Ηράκλειο Αττικής.

Το μέτρο των ΠΕΠ που προβλέπει την χρηματοδότηση των Αστικών Κέντρων Υγείας δεν έχει ξεκινήσει καν, που σημαίνει όποια εξαγγελία σαν αυτή των προηγούμενων εβδομάδων για το Ηράκλειο είναι σε θεωρητικό επίπεδο σαν φτερό στον άνεμο.
Ο δε Δήμαρχος επιμένει στην βεβαιότητα της υλοποίησης και μάλιστα τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσει τον χώρο στο οποίο θα δημιουργηθεί το Κέντρο Υγείας.

Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το μπάχαλο που συμβαίνει στο ΕΣΥ, με την έλλειψη προσωπικού, την αργοπορία πληρωμών που αφορούν εφημερίες. Πως θα στελεχωθούν τα εν λόγω κέντρα υγείας, ποιος θα αμείβει τους εργαζόμενους σε αυτά?

Ο Στ. Γεωργόπουλος νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθεί με τα άμεσα που έχει αναλάβει, όπως με τις πληρωμές του προσωπικού στις δημοτικές επιχειρήσεις, και να αφήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια, άλλωστε στα 2 χρόνια που του απομένουν δεν πρόκειται να προλάβει ούτε την μακέτα να ετοιμάσει.