Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Καραούλι έστησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος μας Στ. Γεωργόπουλος στο μηχάνημα που οι εργαζόμενοι «χτυπάνε» τις κάρτες τους.

Ξύπνησες νωρίς Σταύρο μου και είπες να κάνεις τον επιστάτη στον δήμο?

Αλήθεια… πότε χτύπησες κάρτα Σταύρο μου στην πολυποίκιλη και μακροχρόνια καριέρα σου?
Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε γράψει ότι αν ο Στ. Γεωργόπουλος δεν σταματήσει να ασχολείται με τους εργαζόμενους, αυτό το blog θα γίνει ο εφιάλτης του... σαν τον εφιάλτη που ζει το Ηράκλειο από την ημέρα που ανέλαβε την δημαρχία, ανάθεμα η ώρα…

Ο Ανιστόρητος (όπως διαβάσατε παρακάτω) που αποκαλεί τον Ιωάννη Μεταξά πρωθυπουργό, ο κρατικοδίαιτος που ζει άνετα από τα χρήματα του Ελληνικού λαού, ο κολλημένος σε άλλη εποχή που νομίζει ότι εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του δήμου με το να επιβλέπει την ώρα άφιξης των εργαζομένων, ο ρουφιανολάγνος, που κάθεται και ακούει το όποιο λαμόγιο του εμφανίζεται σαν καλοθελητής, θέλει να διοικήσει τον δήμο Ηρακλείου.

Αυτός ο τύπος πρέπει να ξεκουμπιστεί το γρηγορότερο από το αγαπημένο μας προάστιο, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να απαλλαγούμε το συντομότερο από την βλαβερή του παρουσία, την ανικανότητα, την ασχετοσύνη του, και την τραγελαφική φιγούρα του, που έχει στοιχειώσει τον δήμο μας.

Είναι δυνατό ο ίδιος ο Δήμαρχος να κάνει τον επιστάτη?

Ο άνθρωπος είναι τρομολάγνος, και αυτό το μοντέλο είναι μάλλον και η μοναδική του γνώση περί διοίκησης.

Έσκασε μύτη μια φορά πριν τις 8 το πρωί ο Σταύρος, και το παίζει ότι πρέπει οι εργαζόμενοι να είναι στην ώρα τους?

Αυτός ο απίθανος, δεν γνωρίζει από την πολυετή εμπειρία του που την ευαγγελίζεται κάθε τόσο, ότι οι καλοθελητές, οι σφουγγοκωλάριοι, οι ρουφιάνοι, είναι εκείνοι που αντικειμενικά δεν εργάζονται, αφού όλη την ώρα και κάθε μέρα ασχολούνται με τους υπόλοιπους που καρφώνουν και καταδίδουν?

Δεν έχει καταλάβει ο μέγας απαράδεκτος ότι, η παραγωγικότητα ή συνέπεια σε αυτή δεν έχει να κάνει με την ώρα έλευσης στην εργασία, αλλά με την αποδοτικότητα και την όρεξη κατά την διάρκεια αυτής?

Δεν έχει καταλάβει ο αθεόφοβος κατά τα άλλα θεοσεβούμενος, ότι η τρομοκρατία, η ανασφάλεια, η εχθρική αντιμετώπιση στους υφιστάμενους είναι η χειρότερη συνταγή για να αποδώσει μια ομάδα?
Και τέλος, η παρουσία σου στο δήμο μας μετράει αντίστροφα πλέον Σταύρο μου, είσαι ήδη ανεπιθύμητος και επικίνδυνος για τους δημότες και τους εργαζόμενους.

Αν τολμάς κάνε καμία βόλτα από τις γειτονιές της πόλης μας, για να το διαπιστώσεις και μόνος σου.