ΑΛΛΟΣ ΓΑΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

Ενώ υπάρχουν εργαζόμενοι στην ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ πλέον ΚΕΚΚΟΙΠΗΑ, που είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 8 μήνες, η πρόεδρος της επιχείρησης που δεν είναι καν αιρετή Κα Ροζάκη, πληρώθηκε κανονικότατα από την επιχείρηση.
Φαίνεται η Κα Ροζάκη έχει περισσότερες ανάγκες από τους εργαζόμενους της επιχείρησης που έχουν ξεφτιλιστεί σαν άνθρωποι και εργαζόμενοι με την στάση της δημοτικής αρχής, και με την δικαιολογία ότι πρώτα πρέπει να τακτοποιηθεί το νέο καθεστώς λειτουργίας της επιχείρησης, κάτι που διαρκεί αρκετούς μήνες και είναι άγνωστο για πόσο ακόμα θα εκκρεμεί.

Η μόνη υποχρέωση του δήμου είναι να πληρώνει τους λογαριασμούς τηλεφώνων, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, αναλώσιμα και τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι που πληρώνονται από τον δήμο και που εργάζονται στις δημοτικές επιχειρήσεις, είναι απλήρωτοι από 1 μήνα έως 8 μήνες. Τα έσοδα του δήμου είναι από καταστήματα που κάνουν χρήση πεζοδρομίων, από την ΔΕΗ που εισπράττει τα δημοτικά τέλη και κάποια στιγμή τα αποδίδει στον δήμο, κρατικές επιχορηγήσεις κ.α.
Που πάνε όλα αυτά τα χρήματα δεδομένου, ότι από την μέρα που ανάλαβε ο Γεωργόπουλος έχουν «αποχωρήσει» περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι, συνεπώς είναι λιγότερα τα χρήματα που απαιτούνται για την μισθοδοσία των δημοτικών επιχειρήσεων, τα προβλήματα που υπήρχαν σε δημοτικούς χώρους, οχήματα, αίθουσες κτλ. Εξακολουθούν που σημαίνει ότι δεν έχουν δαπανηθεί χρήματα για διορθώσεις και επισκευές.

Που πάνε ρε παιδιά τα χρήματα?????
Που είναι το νοικοκύρεμα που υπόσχονταν ο Σταύρος προεκλογικά, που είναι η διαφάνεια που κατά τα άλλα χαρακτηρίζει τον Γεωργόπουλο όπως ο ίδιος επικαλείται?
Παντρεύεται η κόρη του το Σάββατο, λέτε να υπολογίζει να κάνει καμία δημαρχιακή φιέστα και γι΄αυτό τον λόγο μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι…

Άλλος γαμέυεται και άλλος πληρώνει….