Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Εξακολουθούν τα καψόνια στους εργαζόμενους στις δημοτικές επιχειρήσεις από τον Κο Γεωργόπουλο. Οι καθυστερήσεις των πληρωμών σε κάποιες περιπτώσεις ενώ σε άλλες ολιγωρία στις διαδικασίες που θα δώσουν το πράσινο φως προκειμένου να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που θα εξομαλύνουν την λειτουργία των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια οι εργαζόμενοι θα αμείβονται στην ώρα τους.

Η βόμβα όμως τώρα θα σκάσει!!!!

Έμαθα και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβητήσης η πληροφορία, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν υπογραφεί τα εντάλματα από τον πάρεδρο, τα χρήματα υπάρχουν, όλα δηλαδή από την αρχή της εβδομάδας είναι έτοιμα για να πληρωθούν κάποιοι εργαζόμενοι, και ο Κος δήμαρχος δεν δίνει την ΕΝΤΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Το καταλαβαίνετε??????
Μπορεί να το χωρέσει ο νους σας?

Εντωμεταξύ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο, και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα είχε εκτεθεί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κ. Μήνας, ενώ είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι, τελικά η πληρωμή τους έγινε μετά από 3 εβδομάδες.

Τι νομίζει ο Κος Γεωργόπουλος, ότι τα χρήματα του Δήμου Ηρακλείου είναι δικά του και θα τα κάνει ότι του γουστάρει?

Μάλλον αυτό νομίζει ο Κος Σταύρος. Είναι δυνατό να υπάρχουν τα λεφτά να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και να μη θέλει ο δήμαρχος να πληρωθούν οι εργαζόμενοι?

Τι σαδιστής δήμαρχος είναι αυτός ρε παιδιά?
Τι απάνθρωπο υποκείμενο είναι αυτός ρε παιδιά?
Πόσο ανθρωπάκι πρέπει να είναι αυτός ο «άνθρωπος»?

Το Blog δηλώνει την συμπαράσταση του στους απλήρωτους εργαζόμενους στις δημοτικές επιχειρήσεις, και δεσμεύεται ότι θα κάνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί ο Σταύρος, προκειμένου να γίνει Δήμαρχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, γιατί δήμαρχος ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν μπορεί να γίνει έτσι και αλλιώς.