ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το άρθρο που δημοσιεύσαμε χθες στο blog σχετικά με την διαχείριση των διαφημιστικών πινακίδων.
Να σας ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί ξηλώθηκε η διαφημιστική πινακίδα που είχε «φυτευτεί» στην γέφυρα Ρούμελης.

Ο Σταύρος πάει να τα ρίξει σε συνεργάτες του, προσπαθώντας να απαλλαγεί από όποια ευθύνη που συνεπάγετε αμέλεια εις βάρος του δήμου Ηρακλείου, κάτι όμως που δεν πρόκειται να του βγει.

Από το blog να ενημερώσω ότι το εξώδικο που σκοπεύουμε να στείλουμε σαν χριστουγεννιάτικο δώρο στον δήμαρχο, θα αφορά τον ίδιο, και δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο σε αυτή διαδικασία, καθώς παρακολουθούμε το θέμα εδώ και καιρό, έχουμε αποφάσεις και πρακτικά σχετικά με το ζήτημα, που σημαίνει όποια υπεκφυγή επιδιώξει ο Στ. Γεωργόπουλος θα πέσει στο κενό. Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος σε αυτό το θέμα, και είναι εκείνος που θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Δεν έχουν να φοβούνται τίποτα οι «συνεργάτες» του, είναι εξάλλου γνωστό ότι τον πλήρη έλεγχο για αυτό το θέμα όπως και ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΤΑΥΡΟ, τον έχει αποκλειστικά ο ίδιος.

Είμαι περίεργος αν μετά την αποκάλυψη που αναρτήθηκε χθες, οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις θα θέσουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας τις απαραίτητες εξηγήσεις, ή θα δείξουν για ακόμα μια φορά ανοχή στην ολιγαρχία του Στ. Γεωργόπουλου που καταστρατηγεί τα συμφέροντα του δήμου.

Είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο που αφορούσε τους εργαζόμενους, ότι αν ο Γεωργόπουλος δεν αφήσει τον κόσμο ήσυχο και δεν λειτουργήσει εκτός από δήμαρχος και σαν άνθρωπος, ιδίως αυτή την εποχή οπού οι καιροί είναι χαλεποί, θα βγάλουμε ζητήματα που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση, και ενδεχομένως να φέρουν και ποινικές ευθύνες.

Αν ο Στ. Γεωργόπουλος θέλει να παίζει το βιολί του, ας το παίξει στο σπίτι του, ο δήμος δεν είναι ιδιοκτησία του, είναι εκλεγμένος για να διαχειριστεί μια δημόσια περιουσία, η οποία αφορά και το έμψυχο δυναμικό.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ο δήμαρχος είναι εκτεθειμένος, είναι στο χέρι του λοιπόν, αρχικά να αποκαταστήσει τις όποιες παρατυπίες και την όποια αδιαφάνεια και κατά δεύτερο να ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα του δήμου, και όχι με τους εργαζόμενους με τους οποίους ασχολείται από την 1η μέρα που ανέλαβε τον δήμο.