ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ...

Τα οικονομικά του δήμου είναι σε οριακή κατάσταση, μόλις τον 2ο χρόνο δημαρχίας από τον Στ. Γεωργόπουλο. Είναι άγνωστο πως θα πληρωθούν οι ήδη καθυστερημένοι μισθοί των εργαζόμενων.

Στον αντίποδα, ο Στ. Γεωργόπουλος, διαμορφώνει όλο τον 1ο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου, προκειμένου να φιλοξενήσει γραφεία του δήμου, αλλά και την δική του «σουίτα»!
Το νέο γραφείο του δημάρχου θα έχει και μπάνιο! εκτός βεβαίως της υπόλοιπης χλιδής.

Πέρυσι τέτοιο καιρό και ενώ ο Σταύρος είχε κυκλοφορήσει ένα φυλλάδιο που αποτύπωνε το πόσο χρεωμένος είναι ο δήμος μας, τα πράγματα με τις πληρωμές ήταν καλύτερα.
Από πέρυσι οι εργαζόμενοι είναι σαφώς λιγότεροι, ενώ όσοι έχουν παραμείνει στον δήμο τους οφείλονται μισθοί από 2-8 μήνες, και παρόλα αυτά το ταμείο είναι μείον.

Να υποθέσω ότι του χρόνου τέτοιο καιρό, ο δήμος θα βάλει λουκέτο ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ?

Ο Δήμαρχος είναι επικινδύνως ακατάλληλος για το αξίωμα, και για την διοίκηση του δήμου. Πρέπει να παρέμβει επειγόντως αρμόδια αρχή που θα διαπιστώσει την αδυναμία του Γεωργόπουλου και να κάνει κάτι τέλος πάντων. Ας αναλάβει άλλος δημοτικός σύμβουλος ως Δήμαρχος. Ο Γεωργόπουλος είναι άχρηστος!

Είναι δυνατό να έχει κάνει τόσες απολύσεις ή για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, να μην έχει ανανεώσει εκατοντάδες συμβάσεις, και να πηγαίνει η κατάσταση από το κακό στο χειρότερο?
Αφού έχουν μειωθεί οι δαπάνες, αφού… αφού… η οικονομική κατάσταση του δήμου μας είναι χειρότερη από ποτέ.

Δε φτάνει που δεν έχει ο Γεωργόπουλος την δυνατότητα να διοικήσει, δε φτάνει που είναι ανίκανος να πάρει αποφάσεις, θα στραφεί για ακόμα μια φορά στους εργαζόμενους?
Θα επικαλεστεί πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι υπολόγιζε και επομένως πρέπει να γίνουν και άλλες απολύσεις προσωπικού?

Το τέχνασμα σου Σταυρό μου σε διέψευσε… τελικά δεν ήταν οι εργαζόμενοι που δε τους ανανέωσες τις συμβάσεις το πρόβλημα, εσύ είσαι το πρόβλημα που δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός του να στρέφεσαι εναντίων των εργαζομένων.

Υπάρχουν εργαζόμενοι που εκτός από την κάρτα τους, υποχρεούνται να υπογράφουν σε ανεπίσημα χαρτιά με την εντολή του Γεωργόπουλου.

Και τότε η κάρτα ρε κατακαημένε Σταύρο τι ρόλο παίζει?

Αλήθεια η κόρη του Γεωργόπουλου που αμείβεται ως ειδική σύμβουλος με 2.000 ευρώ καθαρά που σημαίνει περίπου 3.000 ευρώ μεικτά, χτυπάει κάρτα?

Πόσες ώρες η Δεσποινίδα Γεωργοπούλου βρίσκεται στον δήμο, τι ωράριο έχει?

Με το συγκεκριμένο θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο που θα κάνουμε σχετικό αφιέρωμα στα τέκνα του Σταύρου και τον ίδιο, και φυσικά δεν θα έχει κουτσομπολίστικο χαρακτήρα, αλλά θα αφορά γεγονότα που αποδεικνύουν ότι όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια… αλλά κατά τα άλλα κόπτεται για το δημόσιο χρήμα, απολύοντας εργαζόμενους των 700 ευρώ.