ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....

Η κατάσταση στο δήμο μας παραμένει χαοτική, και δυστυχώς εκείνοι που επιβαρύνονται αυτού του μπάχαλου είναι οι εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις.
Μέχρι και εισαγγελέας θα κάνει την εμφάνιση στο δημαρχείο για τις διαφημιστικές πινακίδες, αγωγές και εξώδικα για την διαχείριση και το, κατά τα άλλα, νοικοκύρεμα του Στ. Γεωργόπουλου και της παρέας του…

…ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ το βιολί του!!!!!
Ακόμα ασχολείται με τους εργαζόμενους, ενώ «χτυπάνε» κάρτα τους βάζει να υπογράφουν σε ανεπίσημα κωλόχαρτα, τώρα ο Σταύρος λέει ότι για να λείπει κάποιος από το γραφείο του πρέπει να έχει υπηρεσιακό σημείωμα που θα τον δικαιολογεί, το να λείπει από το γραφείο του σημαίνει ακόμα και να πεταχτεί απέναντι στο περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα π.χ.
Μάλιστα ο Σταύρος λέει ότι αυτό ορίζεται στον νέο κώδικα δήμων και κοινοτήτων, εντάξει Σταύρο μου, πραγματικά υπάρχει τέτοια οδηγία, ΑΛΛΑ ΡΕ ΤΕΝΕΓΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ που είδες ότι οι εργαζόμενοι εκτός από την κάρτα, πρέπει να υπογράφουν στα ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ που τους υποχρεώνεις?

Από την μια να σεβαστούμε τις οδηγίες, από την άλλη όμως να κάνουμε τις εμπνεύσεις μας πραγματικότητα. Βέβαια ο Σταυρός δεν έχει σκεφτεί ότι η επιβολή του να υπογράφει ένας εργαζόμενος παρά το γεγονός ότι δηλώνει την παρουσία του με την κάρτα, μπορεί να θεωρηθεί εχθρική αντιμετώπιση απέναντι στο προσωπικό και μάλιστα χωρίς την στήριξη καμίας νομικής πατέντας. Άρα Σταύρο μου σε βλέπω να δέχεσαι και άλλο εξώδικο που θα αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Δε φτάνει που οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από 2-9 μήνες, και μάλιστα σε εποχή που η ακρίβεια μαστίζει, ο Σταύρος θέλει να κάνει τον αρχηγό στους άμοιρους, όμηρους, εργαζόμενους του δήμου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την κόρη του Σταύρου που για 4ωρη απασχόληση αμείβεται με 2000 ευρώ καθαρά (3000 μικτά) η οποία τα χρήματα της τα λαμβάνει κανονικά!, δεν ανήκει στην κατηγορία των 2-9 μηνών, και φυσικά δε χτυπάει καν ΚΑΡΤΑ.
Αυτό ο τύπος έγινε δήμαρχος για να βολέψει την πάρτι του και την οικογένεια του όπως φαίνεται.

Έρχονται Χριστούγεννα περισσότεροι από 400 άνθρωποι στον δήμο θα τα βγάλουν από ότι φαίνεται μόνο με το δώρο των Χριστουγέννων και έχοντας μπει μέσα 3 μήνες – 10.
Με το νέο έτος θα υπάρχει άλλη εμπλοκή με τους προϋπολογισμούς των επιχειρήσεων όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οπότε προσθέστε ότι τουλάχιστο, 4-11 μήνες θα φθάσουν οι οφειλές στους μισθούς των εργαζομένων στις δημοτικές επιχειρήσεις.
Και κατά τα άλλα ο Γεωργόπουλος διοικεί.

Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τον δήμο μας, ο Γεωργόπουλος έχει άλλα 2 χρόνια θητεία, ήδη στον 2ο χρόνο, έχει πετύχει να είναι απλήρωτοι όλοι οι εργαζόμενοι 2 τουλάχιστο μήνες, δεν γνωρίζουμε αν στις υπόλοιπες υποχρεώσεις ο δήμος είναι συνεπής, αν και αμφιβάλλω, αλλά το πρόβλημα στις πληρωμές των εργαζομένων είναι ενδεικτικό της κακοδιαχείρισης και της αδιαφάνειας.

Ο δήμος βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, η κακοδιαχείριση μπορεί να δημιουργήσει τεράστια γραμμάτια για το μέλλον, τα οποία θα τα επωμιστούν σε πρώτη φάση οι εργαζόμενοι και σίγουρα και οι δημότες.
Και τότε είναι που θα εμφανίζονται κάποιοι αιρετοί και θα λένε, «τι να την κάνουμε την τάδε επιχείρηση, να την κλείσουμε για να πάνε τα χρήματα που δαπανώνται σε ωφέλιμες για τους δημότες παροχές.»… όπως έχουν πει και στο παρελθόν, κάποιοι μανάβηδες, λαδέμποροι, χασοδίκες και Τόμπρες…